вівторок, 16 серпня 2011 05:15

"Регіонали" виставляють "помаранчевих" зрадниками

Президент Віктор Янукович 11 серпня заснував посаду Уповноваженого з прав дитини. Призначив на неї екс-міністра у справах сім'ї, молоді та спорту, одного з лідерів партії "Наша Україна" 36-річного Юрія Павленка.

— Зустріч із президентом відбулася в понеділок у Криму, — розповідає політик. — Він запропонував створити ефективну програму захисту прав дитини. Чітко відзначив: головне — професійна робота, решта на другому-третьому місці. У мене немає жодних протиріч, жодних проблем із тим, аби погодитися на цю посаду.

Призначення Павленка — домовленість між Віктором Ющенком та Віктором Януковичем, вважає політолог 58-річний Віктор Небоженко:

— Павленко просто хоче працювати у владі. Йому подобаються чорна машина, кабінет та секретарка. Ще треба йти на парламентські вибори 2012 року. Зараз адміністративний ресурс, а не політичні погляди, вирішують долю кандидата в нардепи. Так він отримує поки що гарантію 50 відсотків, що пройде по мажоритарному округу. А ще цим призначенням "регіонали" показують, що всі "помаранчеві", — зрадники. Якщо так далі піде, Ющенка призначать міністром культури.

Юрій Павленко був депутатом трьох скликань та чотири рази міністром у справах сім'ї, молоді та спорту. Очолював Житомирську облдержадміністрацію. Він кум колишнього президента Віктора Ющенка і член політради "Нашої України". Очолював молодіжну організацію цієї політсили.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" виставляють "помаранчевих" зрадниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути