середа, 02 лютого 2011 01:45

Розшукують екс-голову Держкомрезерву

Служба безпеки оголосила в розшук колишнього голову Держкомрезерву 50-річного Михайла Поживанова. Звинувачують у розкраданні державних 35 млн грн. Якщо це доведуть, йому "світить" до 12 років тюрми.

Екс-керівник Держкомрезерву перебуває поза межами України, кажуть у Генпрокуратурі. Рідні не підтверджують цього й не спростовують. Є інформація, що посадовець поїхав за кордон на лікування — йому робили операцію на жовчному міхурі. Зараз телефон чиновника вимкнений.

Він був головою Держкомрезерву до грудня 2008-го. За рік став заступником міністра економіки Богдана Данилишина. Звільнили Поживанова після президентських виборів. Від часів його керівництва голів Держкомрезерву міняли шість разів.

— Беруться за чиновників, які очолювали відомства, де найлегше довести зловживання, — говорить політолог 33-річний Михайло Басараб. — Якщо він переховується за кордоном, а його поведінка погоджена з Тимошенко, то може повторитися ситуація з екс-міністром економіки Богданом Данилишиним, котрий отримав політичний притулок у Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Розшукують екс-голову Держкомрезерву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути