Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2009 08:19

Ратушняк обізвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком"

Автор: фото: УНІАН
  Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк через агітацію за кандидата в президенти Арсенія Яценюка побив місцеву студентку
Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк через агітацію за кандидата в президенти Арсенія Яценюка побив місцеву студентку

Міський голова Ужгорода 48-річний Сергій Ратушняк у четвер побив агітатора громадської організації "Фронт змін", студентку економічного факультету Ужгородського університету 21-річну Наталю Бутринко. Її госпіталізували зі струсом мозку. Проти мера порушили кримінальну справу.

Сутичка сталася у сквері навпроти хімічного факультету Ужгородського університету. Наталя Бутринко та її колега Вікторія Грицик о 8.00 розклали намет "Фронту змін" кандидата у президенти 35-річного Арсенія Яценюка. Студентки підробляють агітаторами, роздають газети. Близько 11.00 Вікторія відійшла від намету.

— У цей час до мене підскочив чоловік, схожий на мера міста, — розповідає "ГПУ" Наталія. — Він кричав, що ремонтував цей сквер не для проведення агітації. Наказав негайно забиратися. Потім Ратушняк почав трясти палатку, перекинув стіл із паперами та мобільними телефонами. Коли я почала протистояти, ухопив мене за горло і штовхнув на землю. Обізвав "соплячкою" і "сволотою".

Після цього Сергій Ратушняк сів у джип і поїхав. Перехожі викликали правоохоронців. Слідчі взяли пояснення свідків, а Наталя написала заяву до міліції.

У п"ятницю відділ дізнання міськуправління УМВС порушив кримінальну справу за фактом хуліганства. Однак обласний прокурор порушив кримінальну справу проти Ужгородського міського голови.

Сергій Ратушняк заперечує, що побив дівчину.

Мер не раз з"ясовував стосунки навкулачки

— Прикро за державу, — каже мер. — Вони грабують, а потім за 50–100 гривень найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження. Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти.

У вівторок Арсеній Яценюк зібрав у Львові прес-конференцію.

— Мера вибрали люди для того, щоб наводити порядок у місті: каналізацією займатися, водопостачанням, сміттям, — каже лідер "Фронту змін". — Дикість, яка була проявлена в Ужгороді, і є лицем сьогоднішньої української влади.

2002-го Ратушняк став народним депутатом. Місцеві розповідають, що не раз він з"ясовував стосунки навкулачки. 2002 року дав в обличчя голові Фонду приватизації і міського управління майном Василеві Маргіті. Наступного року Ратушняк бився тричі. У травні він завдав тілесні ушкодження місцевому депутату Станіславові Пономаріву. У листопаді побив начальника управління з туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації Сергія Слободянюка. А в грудні у ресторані — директора місцевої стоматологічної клініки Іллю Ковальова і його дружину. Ратушняк також часто брав участь у бійках біля парламентської трибуни.

Два місяці тому на Ратушняка скаржилися у партії "Реформи і порядок" Віктора Пинзеника. За повідомленням прес-служби політсили мер Ужгорода напав на голову Закарпатської облорганізації партії Івана Береца за те, що той обігнав його авто.

Зараз ви читаєте новину «Ратушняк обізвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути