вівторок, 23 серпня 2011 07:45

Потерпілі від Луценка не вважають його винним

Столичний Печерський райсуд розпочав допит потерпілих у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Їх — четверо.

У понеділок прийшли двоє — колишній водій автобази центрального апарату Міністерства внутрішніх справ Микола Сидоренко та полковник міліції Сергій Третяков. Інші — хворі. Вони є потерпілими у справі про неправомірне виділення квартири водію екс-міністра Леонідові Приступлюку. Сидоренко і Третяков досі стоять у черзі на житло.

Микола Сидоренко заявив суду, що не вважає Луценка винним у тому, що йому не надали квартиру. Бо це питання вирішував не він особисто, а спеціальна комісія міністерства. Третяков каже, що лише суд має вирішити — потерпілий він чи ні. У свідченнях заплутався. Спочатку стверджував, що дізнався про порушення справи проти Луценка з преси. Потім — ніби у прокуратурі.

— А як ви могли ознайомитися із постановою про порушення справи 10 грудня 2010 року, коли вас допитували, якщо її підписали 11 грудня? — поцікавився 46-річний Юрій Луценко.

— Я не пам'ятаю. Можливо, я помилився у свідченнях.

Сергій Третяков відмовився від слів, які сказав у травні журналістці одного з інтернет-видань: ніби прокуратура визнала його потерпілим, а не він сам.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілі від Луценка не вважають його винним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути