середа, 28 березня 2012 05:15

Порошенко пояснив, навіщо став міністром

Порошенко пояснив, навіщо став міністром

Міністр економіки 46-річний Петро Порошенко у понеділок брав участь в ефірі телеканала ICTV. Це його перший виступ після призначення на посаду до Кабміну Миколи Азарова.

— Кожен громадянин повинен мати право на чесний і справедливий суд і на публічний захист своєї позиції, — сказав Порошенко. — Юлія Тимошенко і Юрій Луценко цього права були позбавлені. І це підірвало довіру: і до рішень, і до суду. Під час обговорення проблем із президентом звучало питання демократії, європейських цінностей.

Я пішов на посаду міністра, щоб захистити бізнес та українську економіку. Для мене це було надзвичайно важке рішення. Є загрози падіння виробництва, втрати робочих місць, невпевненість у завтрашньому дні, ризики для національної валюти.

Хочу реалізувати у сфері закупівель державних підприємств пілотний експериментальний проект, який доведе ефективність прозорої системи електронних торгів. Намагаємося залучити до цього відому аудиторську компанію, журналістів, які мають довіру суспільства і своєю участю гарантуватимуть прозорість процедур.

Я обіцяв вінничанам, що матиму за честь представляти їх у парламенті. Завжди дотримуюся свого слова.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко пояснив, навіщо став міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути