четвер, 27 листопада 2008 17:41

Вшанувати Голодомор президент і глава уряду прийшли у французькому (ФОТО)

Минулої суботи на заходи зі вшанування пам"яті жертв Голодомору президент Віктор Ющенко та прем"єр-міністр Юлія Тимошенко з"явилися в одязі своїх улюблених французьких торгових марок. Глава держави — у плащі від "Зіллі", а керівниця уряду в хустині від "Луї Віттон". До того ж Тимошенко вперше одягла нову чорну шубу з каракульчі.

Каракульча — це хутро ненароджених ягнят. Її отримують після аборту на останньому місяці суягності вівці або діставши малечу з утроби забитої матері. Цінність шкірки — у муаровому візерунку. Ще наприкінці літа персональний дизайнер прем"єра Айна Гасе розповідала, що завершує роботу над такою шубою для Тимошенко. В ательє подібна коштує до 30 тис. грн.

Ціна хустини Тимошенко в магазинах "Луї Віттон" — 2 тис. грн. У гардеробі прем"єрки є багато речей цієї марки. Журналісти підрахували, що очільниця уряду щороку витрачає на "Луї Віттон" кілька десятків тисяч доларів. Полюбляють цю фірму й інші представниці українського політикуму. Наприклад, сумки "Луї Віттон" мають секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова, нардеп від БЮТу Наталія Королевська та "регіоналка" Ганна Герман.

Президент також не вперше одягає речі від "Зіллі". Осінній плащ цієї торгової марки коштує до 100 тис. грн. У Ющенка є пальто цього бренду й кілька костюмів.

У "Зіллі" одягаються також перший віце-прем"єр Олександр Турчинов, лідер однойменного блоку Володимир Литвин, грузинський президент Михаїл Саакашвілі та прем"єр Росії Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Вшанувати Голодомор президент і глава уряду прийшли у французькому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути