пʼятниця, 02 жовтня 2009 08:10

Петрові Симоненку та Оксані Ващенко подарували сервізи й подушки

"Не знаю, як вони одружилися. Все це липове якесь, — дивується 57-річна Світлана Симоненко, колишня дружина лідера Компартії Петра Симоненка. — У мене й досі в паспорті немає штампа про розлучення й відповідних паперів. Поїду в РАЦС і вимагатиму показати свідоцтво про одруження Петра".

26 вересня у столичному Дарницькому РАЦСі Петро Симоненко, 57 років, зареєстрував шлюб із журналісткою 31-річною Оксаною Ващенко. Колишня дружина Петра Миколайовича дізналася про цю подію за два дні:

— Зателефонувала подруга і повідомила. Вона прочитала в газеті. Звичайно, за місяць до початку виборчої кампанії йому треба було визначитися, хто у нього дружина. Мені боляче й образливо. Того дня сини були зі мною, ми гуляли містом. Не знаю, чи запрошував він їх на розпис.

На весіллі були 19 людей. Зокрема, нардеп-комуніст Ігор Алексєєв із дружиною, каже Оксана Ващенко. Батьки були лише від молодої. Але з Донецька приїхала сестра Петра Миколайовича.

Після одруження Ващенко залишила дівоче прізвище:

— Петро Миколайович довго наполягав, щоб змінила прізвище. Але нема необхідності, я 10 років відома на радіо зі своїм.

Оксана Ващенко бачила в паспорті чоловіка штампи про його розлучення й одруження. Запевняє, знає про це й перша дружина Симоненка. Лідер Компартії отримав розлучення 15 травня.

В Оксани також є два штампи — про одруження й розлучення. 10 років тому вона була заміжньою. А з Петром Симоненком вирішили побратися, бо народилася донька Марія.

— Кохання не вимірюється штампом у паспорті. Він для нас нічого не значить, — пояснює. — Це робилося для нашої дитини і через те, що Петро Миколайович — публічна людина.

Весільну блакитну сукню наречена замовила за 10 днів до події в дизайнера Оксани Полонець. Нижню частину вбрання виготовили із шовку, а верх із поясом під грудьми — із шифону. Його оздобили французьким мереживом, розшили стразами Сваровські та бісером. Така сукня коштує близько 8 тис. грн. Хоча Ващенко не уточнює, скільки заплатила за вбрання та весілля. Мовляв, цим займався чоловік.

Гуляли в ресторані "Трипілля", що в селі Підгірці неподалік Києва. Майже до кінця банкету була 8-місячна донька Симоненків — Марія.

— Гості подарували нам сервізи, вази, нові подушки, постільну білизну, — перелічує Оксана. — До речі, після РАЦСу ми поїхали на фотосесію до професійного фотокореспондента.

Петро Миколайович наполягав, щоб змінила прізвище

Знімки молода виклала на інтернет-сторінці інформаційної агенції "Голос.ua" (www.golosua.com). Оксана Ващенко є її керівником. Кажуть, Петро Симоненко запустив цей проект "під Оксану", коли та була вагітна.

Знімки з весілля супроводжує текст:

— Цією приємною подією завершився непростий для обох період життя, під час якого, здавалося б, особисті стосунки двох людей стали предметом публічного обговорення. Цей період вони обоє пройшли гідно: максимальна відкритість, доступність для представників ЗМІ, стриманість і доброзичливість.

Зараз ви читаєте новину «Петрові Симоненку та Оксані Ващенко подарували сервізи й подушки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути