вівторок, 29 вересня 2009 07:49

Петро Симоненко одружився

Автор: фото з сайту www.blik.ua
  Лідер Компартії Петро Симоненко виходить зі столичного Дарницького РАЦСу зі своєю новою дружиною — журналісткою Оксаною Ващенко. Вона молодша за нього на 26 років
Лідер Компартії Петро Симоненко виходить зі столичного Дарницького РАЦСу зі своєю новою дружиною — журналісткою Оксаною Ващенко. Вона молодша за нього на 26 років

По обіді в суботу до столичного Дарницького РАЦСу заходять лідер Компартії 57-річний Петро Симоненко та журналістка 31-річна Оксана Ващенко. Він — у сірому костюмі й такого ж кольору краватці. Наречена — в яскраво-блакитній вечірній сукні з глибоким декольте та шифоновою накидкою на плечах.

Волосся ззаду зібране в пучок і прикрашене невеликими штучними блакитними трояндами. Зверху волосся трохи начесане. Фати немає. У вухах і на шиї в нареченої прикраси із білого золота.

— Коханка випливає, як лєбєдь, у голубому платті. Товста, плаття по землі волочиться, — коментує місцева жителька 62-річна Марія Процишина. — Колись я сама була закохана в Симоненка. Він такий гарний мужчина був. А коли жінку кинув і пішов до коханки, подумала собі: от сволота! Вроді політик умний, але не головою думає. Да, жінка в нього старша. Але ж і він уже не красавєц. Літа беруть своє. Усі чоловіки однакові. Півжиття живуть з одною, а на старості їм хочеться молоду. Який із Петра Миколайовича президент? Жінку кинув, загуляв, дитина позашлюбна.

З авто батько нареченої виносить онуку 8-місячну Марію. Її Оксана Ващенко народила 22 січня. Дитина одягнена у все біле — штани, спідницю, кофту й шапку. За ними йдуть мати Оксани із соскою для онуки.

У невеликій залі для весільних церемоній збираються приблизно 10 найближчих родичів наречених. Тут нещодавно зробили ремонт: замінили паркет, білі стіни прикрасили штучними квітами. На вікнах повісили рожеві штори.

Симоненко та Ващенко виходять з обручками на пальцях. Не усміхаються

Сторонніх до зали не впускають. За 20 хв. Симоненко та Ващенко виходять із приміщення з обручками на пальцях. Не усміхаються. Швидко сідають у чорний БМВ і їдуть. Хоча зазвичай, молодята фотографуються в парку поряд. Симоненко і Ващенко нібито поїхали в ресторан під Києвом.

Після церемонії працівники РАЦСУ кажуть, що лідер Компартії не хотів, аби хтось дізнався про його офіційне укладання шлюбу. Тому просив не вносити його з нареченою у список на одруження цього дня та розписати в обідню перерву.

Зараз ви читаєте новину «Петро Симоненко одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути