середа, 29 квітня 2009 17:01

Павленко пожбурив папери в комерційного директора готелю

Комерційний директор столичного готелю "Спорт" Юрій Супрунюк поскаржився в міліцію на міністра сім"ї, молоді та спорту 34-річного Юрія Павленка. Мовляв, після спілкування з ним отримав струс мозку.

У вівторок Павленко приїхав до готелю, аби перевірити його документацію. У приміщенні встановлено відеоспостереження. На відео видно, як між поверхами на сходах  кілька хвилин Павленко спілкується із трьома чоловіками. Тримає якісь папери, потім 30 с їх гортає. Щось емоційно каже комерційному директору, який стоїть праворуч від нього. Розвертається і жбурляє їх у бік Супрунюка. Кілька паперів зачіпляють того і розсипаються по підлозі. Павленко йде.

Супрунюк звернувся до лікарів, і йому нібито поставили діагноз "струс мозку" і "закрита черепно-мозкова травма". Він написав заяву до Печерського райуправління міліції.

— Насправді нічого не сталося. Це відео я побачив по телебаченню, — розповідає "ГПУ" міністр. — Зі свого боку, я звернувся до Генеральної прокуратури стосовно перешкоджанню діяльності комісії з перевірки діяльності готелю. Я так зрозумів, що керівництво цього готелю відчуло, що вчинило кримінальний злочин. Бо цей готель є в підпорядкуванні Міністерства у справах сім"ї, молоді та спорту, а нам не давали документи для його перевірки і нікуди не допускали.

Павленко каже, що прийшов до готелю після скарг членів комісії:

— Керівництво цього готелю намагається відчужити його з державної власності, а такими заявами в міліцію уникнути відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Павленко пожбурив папери в комерційного директора готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути