четвер, 11 жовтня 2012 05:15

Батька Петра Порошенка зняли з виборів

Центральна виборча комісія у вівторок скасувала реєстрацію кандидата в нардепи, батька міністра економіки 76-річного Олексія Порошенка. Він балотувався самовисуванцем у мажоритарному окрузі №16 Вінницької області.

— Я ще не знявся, — розказує Олексій Іванович телефоном. — Думаю знятися. Давно прийняв таке рішення за станом здоров'я. Зараз не можу сказати, хто до цього причетний. Я достаточно набігався по полях. Пощитав для себе, що не потягну. Позновато зараз ганятися за фортуною. Як воно буде — Бог покаже. Збереться команда моїх друзів, скажуть поновлюватися, буду. Ні — так ні.

Петро Порошенко 20 вересня оголосив, що його батько не балотуватиметься до Верховної Ради. Мовляв, за станом здоров'я. У того підскочила температура до 39,3°С.

Олексій Іванович проходить курс лікування в містечку Моршин на Львівщині. Кажуть, має проблеми з серцем. Навесні також там лікувався.

В окрузі після зняття Порошенка залишилося 12 кандидатів у нардепи. Фаворитом серед них є Оксана Калетнік — член Нацради з питань телебачення й радіомовлення. Це племінниця нардепа-"регіонала" Григорія Калетніка та двоюрідна сестра керівника митниці Ігоря Калєтніка.

Олексій Порошенко — гендиректор концерну "Укопромінвест". До нього належать три цукрозаводи та 18 агропідприємств.

Зараз ви читаєте новину «Батька Петра Порошенка зняли з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути