Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 00:20

Нардеп уникнув штрафу та позбавлення водійського посвідчення

Миколаївський райсуд Львівської області закрив справу проти народного депутата з "Блоку Петра Порошенка" 48-річного Андрія Антонищака щодо керування автомобілем у ­нетверезому стані.

Патрульні затримали його 11 серпня торік у Кам'янка-Бузькому районі Львівщини на трасі Київ — Чоп. Їхав автомобілем "Ауді А6", імовірно, нетверезий. Від перевірки на алкотестері відмовився. Двоє свідків підтвердили, що нардеп має ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські склали протокол. Суд має розглянути таке порушення не пізніше, ніж через три місяці після його вчинення. Покарання — позбавлення права керування транспортними засобами терміном на рік і штраф 10,2 тис. грн.

Двоє свідків і поліцейський, який склав протокол, тричі не з'являлися на судові засідання. Термін накладення адміністративного стягнення сплив. Тому суд закрив справу.

Антонищак пройшов до Верховної Ради за списком президентської партії під номером 39. Проживає в місті Новий Розділ Львівської області. Приватний підприємець. Одружений, має двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп уникнув штрафу та позбавлення водійського посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути