вівторок, 30 травня 2006 16:14

"Напишіть, що ми за територіальну цілісність"

54-річна лідерка Прогресивної соціалістичної партії Наталя Вітренко та її 52-річний соратник Володимир Марченко провели прес-конференцію. Вони стурбовані через корабель НАТО, який зайшов у Феодосійський порт.

Вітренко читала перелік усього, що було на борту. Марченко тихенько поправляв, коли вона називала види зброї. Потім зашепотів:

— Не читай усе!

— Теперь самое важное, — підвищила голос Вітренко. — Вантажівки, трейлери, бульдозери, машина для буріння траншей, катки, намети, 500 розкладних ліжок, вплоть до пісуарів і медикаментів. Все продумали янки — как обосноваться на украинской территории!

— Я выскажу тоже несколько мыслей, — сказав після неї Марченко.

Він змалював жахливу перспективу. Кримський півострів стане другим Косово, як тільки татари здобудуть суверенітет за підтримки НАТО. А якщо не татари, то проросійськи налаштоване населення, і тоді Крим увійде до складу Росії. А США хочуть облаштувати військову базу в Криму, щоб потім із Росією воювати.

— Влада та Ющенко провокують втрату Криму! — вигукнула Вітренко.

Вона з Марченком звинуватили Юрія Єханурова, голову СБУ Дріжчаного, начальника прикордонної служби Миколу Литвина в державній зраді.

— Все знали: решения Верховного Совета нет — значит, эти действия незаконны. Гриценко сам вчера, выступая на одном канале, признался, что нет решения парламента. Но дальше пошла эта белиберда "ради мира" и так далее, — критикував Марченко міністра оборони.

— Напишіть, що ми — за територіальну цілісність України, — сказала журналістам Вітренко.

Зараз ви читаєте новину «"Напишіть, що ми за територіальну цілісність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути