Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 05:00

"На вилах ми винесемо цю владу"

Автор: фото надане прес-службою Радикальної партії
  Лідер Радикальної партії Олег Ляшко виступає на з’їзді. Тримає вила, які йому дав фермер Микола Лоза із Борзни на Чернігівщині
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко виступає на з’їзді. Тримає вила, які йому дав фермер Микола Лоза із Борзни на Чернігівщині

Біля пам'ятника Шевченкові в Києві на з'їзді члени Радикальної партії Олега Ляшка затвердили передвиборну програму та оприлюднили список кандидатів у нардепи.

— На відміну від інших партій, ніяких родичів у списку Радикальної партії немає, — говорить лідер цієї політсили, нардеп 39-річний Олег Ляшко. — Я веду до Верховної Ради кандидатів із народу — лікарів, багатодітних матерів, освітян. Ці люди прагнуть радикальних змін. У нас немає жодного олігарха, корупціонера чи злодія.

Перше місце у списку Олег Ляшко віддав багатодітній матері з Кіровоградщини Оксані Шевченко, провідниці поїзда. До першої десятки увійшли заступник лідера партії, аспірант політології, опозиційний журналіст Андрій Лозовий, вагітна студентка Ксенія Сапунова, інвалід, незрячий співак, переможець конкурсу "Голос країни" Іван Ганзера, мер міста Щорс на Чернігівщині Роман Зуб, лікар, ортопед-травматолог Олексій Кириченко, опозиційний журналіст Олексій Ленський, юрист Олена Невінчана, економіст Ірина Філонова та захисник інтересів малого і середнього бізнесу Андрій Філоненко.

Журналістка та громадський діяч Наталія Розинська балотуватиметься до Верховної Ради від Радикальної партії по мажоритарному округу Шевченківського району столиці. Олег Ляшко йде на вибори по мажоритарному округу на Чернігівщині. На з'їзд своєї партії він прийшов із вилами.

— Влада каже людям: "Беріть лопати в руки і заробляйте ними собі на життя". А я кажу, що на цих вилах ми винесемо цю владу! — звертається до партійців Олег Ляшко. — А Яценюк, який ще вчора торгувався за місце в уряді, допоміг посадити Юлю, сьогодні очолює її список. Ці люди рвуться до корита, щоб із нього жерти і жерти. Гнати їх треба всіх у шию цими вилами!

10 серпня Радикальна партія мала подати документи на реєстрацію до ЦВК, проте напередодні напали на машину Олега Ляшка. Невідомий розбив скло і викрав особистий портфель нардепа, де були гроші, виборчий список, паспорт лідера партії, його депутатське посвідчення та інші документи. Наступного дня портфель із паперами, але без грошей, повернув двірник, який знайшов його. Тому 11 серпня Олег Ляшко і його команда змогли подати документи до Центрвиборчкому. 16 серпня зареєстрували виборчий список Радикальної партії Олега Ляшка зі 150 кандидатів і 32 мажоритарників.

— Незважаючи на все, Радикальна партія змогла подолати перешкоди та йде на парламентські вибори-2012, щоб перемагати та піднімати Україну з колін. Ми впевнені в своїх силах, нам нічого боятися, бо нас підтримують люди, — говорить лідер партії.

Зараз ви читаєте новину «"На вилах ми винесемо цю владу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути