Ексклюзиви
неділя, 14 січня 2007 19:04

Москаль не каже, чи буде замість нього Луценко

56-річний Геннадій Москаль став заступником голови Служби безпеки України. До цього був постійним представником президента в Криму. Його звільнення з цієї посади — перший указ президента Віктора Ющенка 2007-го.

Геннадій Москаль призначення на нову посаду коментує неохоче.

— Якби не обговорювали, не було б указу, — коротко відповідає на запитання, чи говорили з главою держави щодо нового призначення.

Напередодні Нового року Москаль спростовував інформацію щодо можливого звільнення з посади президентського постпреда в Криму. Називав це повною нісенітницею.

Народний депутат від Компатії 58-річний кримчанин Леонід Грач переконаний, що відставка на користь Москалеві. Усе одно реальних повноважень у представника президента немає.

— Москаль — людина професійна й безстрашна. Він почав усерйоз боротися з намаганням криміналу повернутися до Криму, — каже Грач. — Як представник президента успіхів не домігся, а от як заступник голови СБУ більше зможе вплинути на ситуацію на півострові.

Ходять чутки, що представником глави держави в Криму стане екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Москаль відмовляється коментувати і це:

— Це компетенція президента України.

Каже, що на колишній посаді не встиг виконати все заплановане.

— Я не знаю ще такої людини в Україні, яка могла б виконати все, — зазначає.

За свою кар"єру Геннадій Москаль обіймав багато високих посад. Очолював Закарпатську та Луганську облдержадміністрації, був заступником міністра внутрішніх справ та головою Державного комітету у справах національностей і міграції.

Зараз ви читаєте новину «Москаль не каже, чи буде замість нього Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути