Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2010 03:12

Могильову подарували "кадиллак" за мільйон

Міністру внутрішніх справ Анатолієві Могильову подарували автомобіль "Кадиллак Ескалейд" цього року випуску. Коштує понад 1 млн грн. Про це розповідає нардеп-"нунсівець" Геннадій Москаль, 59 років:

— Його спочатку купило управління державтоінспекції в Київській області й передало до МВС для обслуговування міністра. Придбали з порушенням законодавства — без проведення тендеру й без дозволу Кабміну. У приватних бесідах деякі керівники управлінь внутрішніх справ зізнаються, що "скидалися" грошима, щоб зробити подарунок Могильову на день народження. 6 квітня йому виповнилося 55 років. Ці гроші беруть хто де: хто обклав підлеглих данню, хто сидить на контрабанді, хто "кришує" наркобізнес, торгівлю людьми.

У МВС говорять, що міністр їздить "лексусом" 2004 року випуску. На щорічне обслуговування якого йде 98 тис. грн.

Головний фахівець відділу зі зв"язків із громадськістю Головного управління МВС у Київській області Юлія Сінчак каже, що на балансі обласного УДАІ машина "кадиллак" таки з"явилася. Як благодійний внесок приватної особи, що побажала залишитися невідомою. За словами, вартість авто — 518 тис. грн.

Нагадаємо, що на одному з останніх засідань Кабміну прем"єр Микола Азаров наказав Держказначейству не виділяти коштів на придбання дорогих авто для чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Могильову подарували "кадиллак" за мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути