Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 05:15

Могильов приїхав до Криму з діамантовими запонками

Прем'єр-міністр Криму 56-річний Анатолій Могильов у середу дав першу прес-конференцію на новій посаді. Прийшов до журналістів у костюмі, із діамантовими запонками на сорочці.

— Я радий, що ви маєте такий професійний погляд, що можете відрізнити діаманти від інших каменів, — каже журналістці, яка поцікавилася його коштовностями. — Це гідно дівчини, що розуміється на діамантах.

Розмова зайшла про українську мову.

— Узагалі-то чисто українською мовою говорить досить невелика частина населення України, — каже прем'єр Криму. — Схід говорить російсько-українською мовою, Західна Україна розмовляє на польсько-українсько-угорському суржику. Я, коли був у Закарпатті, перебуваючи в окремих регіонах, узагалі насилу розумів, про що говорять. А нещодавно я був на чолі делегації МВС України у В'єтнамі. Там одна дівчина російською мовою співала пісню. Коли я її запитав, звідки в неї таке хороше знання російської мови, вона мені відповіла: "Я взагалі-то співала французькою". Я достатньо володію українською, щоб відповідати на україномовні питання.

До Криму Анатолій Могильов приїхав із однією валізою речей і генеральським мундиром. Житиме в Сімферополі у власній квартирі, яку отримав за часів керування кримською міліцією 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Могильов приїхав до Криму з діамантовими запонками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути