четвер, 18 червня 2009 17:21

Митрофанов написав книжку про Тимошенко

"Аналогов Тимошенко в мире нет. Ангела Меркель и Хиллари Клинтон другие. Они воспитаны в строгих католических семьях и не способны на то, на что легко идет Тимошенко. У нее 60 ролей — от партийного работника до распутной девки", — так колишній депутат російської Держдуми 47-річний Олексій Митрофанов

описує українську прем"єрку Юлію Тимошенко.

У середу в Москві він презентував книжку "Юлія". Називає Тимошенко талановитою і працездатною. Мовляв, навіть люди, яких вона "кидала", продовжують їй вірити.

Ось як Митрофанов описує ділові розмови героїні:

— Мне нужны эти деньги, — произнесла Юлия, глядя на него прозрачным немигающим взглядом. От такого взгляда те, кому он не предназначен, обычно чувствуют себя лишними в помещении. "Э-э, милашка, да ты его гипнотизируешь! — подумал Филатов. — Все резервы мобилизовала: блузку расстегнула, взгляд такой бездонный изобразила, в "шанель" нарядилась с ног до головы. Кто тут устоит? Видно, сумма серьезная обсуждается".

Мітрофанов каже, що методи роботи Тимошенко нагадують стиль президента Білорусі Олександра Лукашенка.

— В Белоруссии есть "Батька", а на Украине появится "мама", — говорить Митрофанов. — И с того момента, как Юлия станет президентом, всем договоренностям с ней придет конец. Никто ничего больше контролировать не будет. Все станет как в России, только гораздо хуже.

"Юлія" вже продається в книжкових магазинах Москви за 170–230 рублів — це приблизно 50 грн. Чи з"явиться видання в Україні, поки що невідомо.

Восени 2005 року Митрофанов випустив 26-хвилинний еротичний фільм "Юлія". Він сам написав сценарій до нього та став продюсером. Фільм вийшов до дня народження Тимошенко — 27 листопада.

Роль української дівчини Юлії, схожої на Тимошенко, грає актриса Олена Бонд. У неї також на голові була заплетена коса. Її партнер Ален Мелік-Грігорян грав грузинського хлопця Михайла. Пара пародіювала Тимошенко та президента Грузії Саакашвілі — за сюжетом вони коханці. У квітні 2006-го Митрофанов вибачився за фільм. Назвав його жартом.

Зараз ви читаєте новину «Митрофанов написав книжку про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути