Ексклюзиви
вівторок, 15 серпня 2017 06:30

Міський голова голодуватиме біля Адміністрації президента

Біля Адміністрації президента збирається голодувати міський голова Конотопа Сумської області Артем Семеніхін. До протесту долучаться також деякі місцеві жителі.

12 серпня Семеніхін пішки прийшов до Києва. Подолав 250 км за шість днів. Хотів особисто поговорити з Петром Порошенком щодо розпуску депутатів Конотопської міської ради. Останні кілька місяців вони відмовляються приходити на сесії й ухвалювати важливі рішення для життя міста.

Охорона адміністрації не пропустила міського голову. Своє звернення до президента він передав керівнику приймальні глави держави.

— Ставлю ультиматум Петру Порошенку. Якщо 13 серпня члени його партії не прийдуть на сесію в повному складі і не проголосують за зарплати лікарям та працівникам дитсадків, за виділення коштів до опалювального сезону — будемо голодувати. Ось тут, на сходах до адміністрації, — заявив Артем Семеніхін, представник ВО "Свобода". — Також хочу, щоб президент взяв під особистий контроль питання про розпуск депутатів Конотопської міськради.

13 серпня сесія в місті не відбулася.

— Фракція БПП не прийшла. За півроку саботування роботи міської ради соціальні питання не вирішувалися. Місто перетворюється на другий Алчевськ, — каже конотопський мер.

У Верховній Раді нардепи від "Свободи" Андрій Іллєнко та Олег Осуховський зареєстрували проект постанови про позачергові вибори депутатів міськради Конотопа.

Зараз ви читаєте новину «Міський голова голодуватиме біля Адміністрації президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути