четвер, 07 червня 2012 05:15

Микола Азаров прозвітував за бюджет Євро-2012

Прем'єр 64-річний Микола Азаров каже, що Україна витратила на підготовку до чемпіонату Євро-2012 менше за Польщу. Про це заявив на засіданні уряду в середу.

— За два роки ми збудували стільки, скільки не будували за 20 років до того. Аеропорти, стадіони, автомагістралі, залізниці, вокзали, мости, готелі, лікарні — вся ця інфраструктура слугуватиме Україні й після чемпіонату, — розповідає глава уряду. — І, до речі, витратили в шість разів менше, ніж Польща. Бо Україна мала економити, де можна. Адже на час підготовки до Євро не зупинявся соціальний і економічний розвиток держави. А це потребувало величезних коштів водночас із підготуванням до чемпіонату. Це наша відповідь на антиукраїнську кампанію, інспіровану внутрішніми і зовнішніми опонентами."Ласкаво просимо в Україну. Ми відкриті й зацікавлені, щоб світ оцінював нас об'єктивно. На власні очі переконайтеся: яка у нас країна, які у нас цінності, які сподівання, які можливості і перспективи. Ми зробили все, щоб команди і кожен уболівальник отримали в Україні комфорт і безпеку, отримали радість від класного футболу".

— Усі витрати України, оплачені або неоплачені, становлять близько 40 мільярдів гривень, — повідомляє віце-прем'єр-міністр з інфраструктури 49-річний Борис Колесніков. — Причому деякі зробила ще попередня команда.

Зараз ви читаєте новину «Микола Азаров прозвітував за бюджет Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути