пʼятниця, 24 лютого 2017 05:50

Маємо визнати території ЛНР і ДНР окупованими Росією

Російська Федерація визнала дійсними на своїй території документи, що посвідчують особу, а також реєстраційні знаки транспортних засобів, видані так званими Донецькою і Луганською народними республіками. Відповідний указ підписав президент РФ Володимир Путін 18 лютого.

— Визнання паспортів ДНР і ЛНР Росією чітко вписується в її агресивну політику. Це ще один крок, щоб надати легітимності маріонетковим утворенням, — говорить експерт із міжнародних відносин Олександр Хара, 41 рік.

— Україна повинна реагувати не лише заявами Міністерства закордонних справ чи вимогами президента ввести нові санкції щодо Росії. А офіційно визнати ті території окупованими, як вчинили з Кримом. Якщо не зробити цього — це буде злочин перед державою.

Друге — необхідно запровадити воєнний або надзвичайний стан.

Наступне — позбутися енергетичної залежності від ОРДЛО. Не постачати товари на ту територію. І тиснути на агресора дипломатично.

Мінські домовленості побудовані так, що виникає хибне враження громадянської війни в Україні. Ніби все вирішиться, якщо дамо певні повноваження тим територіям. Але це — не внутрішній конфлікт, а збройна агресія Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Маємо визнати території ЛНР і ДНР окупованими Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути