вівторок, 19 червня 2018 07:00

Мати Ляшка купила квартиру на Печерську

"Любов Ляшко оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 "квадратів" і 14-метрове паркомісце на столичному Печерську", — пишуть журналісти програми "Наші гроші".

Любов Ляшко — мати лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Помешкання розташоване в новобудові на вул. Євгена Коновальця, 36е. Документи оформили у листопаді торік.

"Ціни за квадратний метр у цьому будинку стартують від 31 тис. грн. Приблизна вартість квартири Любові Ляшко — 2,4 млн грн. За інформацією з реєстру прав на нерухомість, гроші в це помешкання й місце для машини вона вклала на етапі будівництва, тому покупка могла обійтися дешевше", — йдеться у матеріалі видання.

Любов Ляшко до пенсії жила у селі Варва Варвенського району на Чернігівщині. Працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Її пенсія — 1600 грн.

Раніше журналісти з'ясували, що 2008 року жінка отримала від Вишгородської райдержадміністрації під Києвом 2 га землі. Їх розбили на дрібніші ділянки, частину продали під забудову. У матері нардепа залишилося 0,84 га. Також придбала 72 сотки у селі Пухівка за 30 км від столиці. Сукупну вартість наділів Любові Ляшко оцінюють у майже 3 млн грн.

2012 року вона купила в Києві три квартири по 100 кв. м. Наступного року всі продала. У власності залишилося 13-метрове паркомісце.

На початку 2017-го Любов Ляшко стала власницею трикімнатної квартири за 1,5 млн грн у новобудові на вул. Бориса Гмирі, 10/40. Також на неї оформлений будинок у селі Богданівка Броварського району на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Мати Ляшка купила квартиру на Печерську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути