середа, 14 вересня 2011 06:45

Мартинюк відпочивав на Середземному морі

Народні депутати повернулися до роботи після півторамісячного відпочинку. Кожному виділили з бюджету по 35 тис. грн.

— Уперше за роки депутатства відпочив у депутатському санаторії "Нижня Ореанда" в Ялті, — каже "бютівець" 73-річний Віталій Корж. Працює у Раді третє скликання. — Мене дуже пом'яли у Печерському суді 5 серпня, коли арештовували Тимошенко. Ліва рука була спочатку синя, а потім чорна. А головне — зрушили спину. Хребці не могли стати на місце. У санаторії медпункт прямо на березі. Висить дошка Євмінова. Симпатична медсестричка показала вправи — обличчям до дошки повисіти, лягти на спину в нахил. Мені вона допомогла — тепер тільки іноді прострілює у спині. Два тижні санаторію коштували 16 тисяч на двох.

У "Нижній Ореанді" була у відпустці й 64-річна Катерина Ващук із фракції Народної партії.

— Працівникам наших санаторіїв треба навчитися радо зустрічати відпочиваючих. Рівень комфорту не дорівнює сервісу на Заході. А путівки — дорожчі.

Подорожувати Україною також любить "нунсівець" 40-річний Андрій Парубій. Цьогоріч із дружиною Уляною та донькою 8-річною Яриною їздили місяць.

— Спочатку 20 днів були у Східниці на Прикарпатті. У мене каміння в нирках — там єдина в Україні вода, що їх лікує. Потім заїхали на кілька днів у Крим, бо донька хотіла на море. Звідти на чотири дні у Моринці та Канів на Черкащині, на батьківщину Шевченка. Там комплекс для туристів з музеєм та розвагами. Ми кожного літа намагаємося з'їздити в історичне місце. Минулого були в Холодному Яру.

"Регіонал" 53-річний Вадим Колесніченко відпочивав у рідному Севастополі:

— На море фактично не ходив. Місцеві мало купаються і засмагають, тільки приїжджі. Ми ховаємося в затінку, бо сонця й так вистачає.

Перший віце-спікер парламенту комуніст Адам Мартинюк відпочивав на березі Середземного моря в іспанському місті Барселона. З ним були дружина, дочка, зять та онука. Літали бізнес-класом. Також у Іспанії був голова фракції Народної партії 50-річний Ігор Шаров. Провів там з жінкою Вікторією два тижні. Потім удруге полетів в Іспанію з дружиною та двома синами. Провідали молодшу доньку Марію, яка вчить іспанську в Барселоні, й заразом відзначили день народження глави родини.

Зараз ви читаєте новину «Мартинюк відпочивав на Середземному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути