пʼятниця, 25 вересня 2009 07:38

Марков вивіз із квартири гроші та коштовності

Оголошений у розшук лідер незареєстрованої проросійської партії "Родіна" одесит 36-річний Ігор Марков у минулі вихідні був у рідному місті. Він прилетів чартерним рейсом із Москви, розповідають у громадському русі "Комітет оборони Одеси".

— Нам відомо, що лідер "Родіни" був у себе вдома, а також виносив зі своєї квартири документи, гроші та коштовності, — каже керівник прес-служби "Комітету" Володимир Мусяк, 25 років. — Він зустрічався зі своїми адвокатами, а також із партнерами по бізнесу. Нам це розповіли люди з його оточення.

Марков гуляв одеськими вулицями з охоронцями, а потім повернувся до Москви, стверджує Мусяк.

Торік у березні прокуратура Одеської області порушила стосовно Маркова кримінальну справу. Його звинувачували в побитті учасників мітингу Всеукраїнського об"єднання "Свобода". Ті протестували проти встановлення в Одесі пам"ятника російській цариці Катерині II. За рішенням Генпрокуратури, кримінальну справу направили до слідчого управління міліції Миколаївської області. Маркова могли притягнути до відповідальності за злісне хуліганство. На допити він не з"являвся.

Лідера "Родіни" оголосили в розшук 10 вересня цього року. Однак 21 вересня прокуратура Одеської області скасувала таке рішення. Генпрокуратура з"ясовує, за чиїм наказом це зроблено.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запевняє, що Марков переховувався в Києві в нардепа-"регіонала". А до Одеси його нібито возив нардеп-комуніст. Прізвищ міністр не називає.

Зараз ви читаєте новину «Марков вивіз із квартири гроші та коштовності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути