четвер, 19 листопада 2009 08:11

Людмилу Денісову вилаяли перед засіданням уряду

— Я лично становился на колени и молил судью. Люди сидят без зарплаты. Завод развалят, и мы потеряем голоса избирателей! — кричить нардеп-"бютівець" 50-річний Андрій Сенченко на міністра праці та соціальної політики Людмилу Денісову, 49 років.

Нардеп прийшов до зали Кабміну перед початком учорашнього урядового засідання. Розчервонілий, схиляється над Денісовою і продовжує кричати:

— Вы понимаете, что коллектив Феодосийского судоремонтного завода подал на ваше министерство в суд! Если я выйду за дверь, то будет скандал!

Денісова нервує.

— Вы хотите скандал перед приездом Путина? — суворо йому відказує, натякаючи на саміт прем"єрів країн СНД 19 листопада в Криму. — Я могу поставить этот вопрос на заседании.

До розмови долучається виконувач обов"язків міністра оборони Валерій Іващенко, 53 роки. Заспокоює Сенченка, що все вирішить. Обіцяє о 12.00 поїхати з ним. Нардеп виходить у коридор і телефонує.

Засідання уряду відкладають на півгодини. До зали заходить міністр внутрішніх справ 44-річний Юрій Луценко. Із двох великих портфелів виймає з півсотні папок і розкладає перед собою.

Вы хотите скандал перед приездом Путина?

— Работу давайте! — викрикує, однак на його жарт присутні не реагують.

Луценко нахиляється до Іващенка і каже, що побував на одному зі складів зброї. Іващенко виймає довгий аркуш паперу, складений втричі, і показує  кількість бойової та стрілецької зброї, яка є в Україні.

— Показываю вам секретную информацию, которую вы прочитали и забыли, — усміхається Іващенко.

— На...ен это все хранить?! — лається Луценко.

До зали заходить міністр охорони здоров"я Василь Князевич. Бухикає. Присутні починають сміятися, що всі міністри здорові, а лише він захворів. Князевич — без пов"язки. Коли з"являється 48-річна прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, всі швидко встають. Глава уряду відразу ж починає розповідати, що країна вже виходить із кризи, а економіка одужує. Зачитує статистику, що зростає виробництво у промисловості, машинобудуванні, сільському господарстві та металургії.

— Також у нас зменшується кількість безробітних, — зауважує і проводить пальцем по виділеному жовтим маркером тексту. — Якщо в січні таких було 906 тисяч, то в жовтні ця цифра скоротилася до 508,4 тисячі. Тобто ті, хто втратив роботу, повертається на неї.

Каже, що епідемія грипу пішла на спад. Не допустили поширення хвороби в Криму, Запоріжжі, на Одещині, Харківщині, Полтавщині, Херсонщині. Обіцяє, що все-таки приймуть стратегію вакцинації населення та переобладнуватимуть лікарні й поліклініки.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Денісову вилаяли перед засіданням уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути