пʼятниця, 27 квітня 2018 07:00

Ляшко торік відпочивав за кордоном 42 дні

— Реально відпочивати можу лише за кордоном, — каже 30 січня генпрокурор 53-річний Юрій Луценко. — Зверніть увагу на мою декларацію і наявність грошових коштів у сім'ї. Вважаю, що відпочинок не був надмірністю. До речі, там я зустрів багато українців.

Із сім'єю тиждень відпочивали на Сейшельських островах в Індійському океані біля східних берегів Африки. За відпустку родина заплатила 52 тис. євро — близько 1,6 млн грн. Орендували дві вілли з басейнами.

У вересні торік Юрій Луценко одружив старшого сина Олександра. Святкували в ресторанному комплексі "Квін кантрі клаб" у ­Кончі-Заспі під Києвом. Тераса ресторану вміщає 200 гостей. У меню були страви української, європейської та східної кухонь. Порція борщу коштує 135 грн. Рибна страва "Патагонський кликач" — 720 грн за 150 г. За 50 г морозива треба віддати 50 грн.

Весілля охороняли снайпери. Службові автомобілі з Генпрокуратури зі свята відвезли візажиста нареченої, доставили торт. Біля ресторану чергували карети швидкої допомоги і реанімобіль з урядових кортежів.

На Мальдівах із 1 до 8 січня відпочивав президент Петро Порошенко, 52 роки, із родиною.

Витратив близько $500 тис. — майже 13 млн грн. Із ним були троє чоловіків, п'ять жінок і двоє дітей. Добиралися орендованим літаком під чужими прізвищами. На ім'я "Петро Інкогніто" на окремому острові винайняли віл­лу з басейном, причалом, зоною спа і власним пляжем.

42 дні торік відпочивав за кордоном лідер Радикальної партії 45-річний Олег Ляшко.

10 днів був у Таїланді із кумом Юрієм Сухіним. Квитки туди обійшлися кожному в понад 100 тис. грн. Двічі із Сухіним літали в Австрію, сумарно були там п'ять днів. Потім чотири дні перебували в Німеччині. По три дні куми провели у Швейцарії, Ізраїлі й Франції. Тиждень відпочивали на Адріатичному морі в Хорватії. Стільки ж часу із дружиною Росітою і дочкою Владою Ляшко розслаблявся на курорті в Іспанії.

У грудні торік міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, 55 років, викликали з відпустки.

Мав летіти в Брюссель на газові переговори з представниками Росії та Єврокомісії. Відпочивав у Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. Заплатив за путівку 505 тис. грн. Позаторік частину відпустки провів на Мальдівах, витратив 574 тис. грн. До призначення міністром був народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко торік відпочивав за кордоном 42 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути