пʼятниця, 19 квітня 2019 07:36

Квитки на дебати роздають безкоштовно

Автор: WWW.THEBABEL.COM.UA/АНДРІЙ ГОРБ
  17 квітня на стадіоні Національного спорткомплексу ”Олімпійський” робітники монтують сцену кандидата у президенти Петра Порошенка. Навпроти розташована сцена його суперника Володимира Зеленського. Обоє домовилися про проведення дебатів на стадіоні. Вони відбудуться 19 квітня о 19:00
17 квітня на стадіоні Національного спорткомплексу ”Олімпійський” робітники монтують сцену кандидата у президенти Петра Порошенка. Навпроти розташована сцена його суперника Володимира Зеленського. Обоє домовилися про проведення дебатів на стадіоні. Вони відбудуться 19 квітня о 19:00

19 квітня мають відбутися дебати між кандидатами у президенти шоуменом Володимиром Зеленським і чинним главою держави Петром Порошенком. Зустріч запланована у Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

Угоду про оренду стадіону штаби підписали у вівторок. Вартість заходу — 6–8 млн грн. Їх виділять із виборчих ­фондів кандидатів.

Вхід на стадіон буде відкритий із 16:00. О 17:00 стартує програма заходу. Власне дебати розпочнуться о 19:00.

Кандидати домовилися, що глядачі будуть поділені у відсотках: 30% прихильними до Зеленського, 30% — Порошенка. А 40% — громадяни, які не визначилися.

Для прихильників Порошенка — вхід безкоштовний, але треба зареєструватися. З усіх обласних центрів їхатимуть автобуси для охочих потрапити на "Олімпійський". Тим, хто машиною добиратиметься до столиці, пропонують узяти участь в автопробігу "Додай драйву!". Просять не брати на стадіон футбольну атрибутику — дудки, барабани. А приносити прапори України та Євросоюзу.

На сторінці шоумена Володимира Зеленського запрошення на дебати пропонують також безкоштовно. На сайті, який розробили для дебатів, можна забронювати місце у фан-зоні біля сцени. На одну людину дозволяють брати два квитки, їх надсилають на електронну пошту.

Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

41,9 відсотка українців вважають, що дебати між кандидатами повинні відбутися обов'язково. Про це свідчать дані соціо­логічного опитування Київського міжнародного інституту соціології. 26,7% вважають дебати бажаними, але не обов'язковими. Для 24,7% — дебати непотрібні, а 6,6% не змогли відповісти. Опитування проводили з 9 по 14 квітня 2019 року. Участь взяли 2004 особи у 129 населених пунктах усіх регіонів України, крім Криму.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на дебати роздають безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути