четвер, 09 липня 2009 19:45

Коломойський винен Бродському два мільйони доларів

Мільярдер 45-річний Ігор Коломойський програв $2млн одному з лідерів Партії вільних демократів Михайлові Бродському, 50 років. Майже півроку тому вони заклалися, що схуднуть. Бродський до 1 липня мав позбутися 27 кг, а Коломойський — вдвічі менше.

— На момент спора я весил 144 килограмма и должен был похудеть до 117. Мой оппонент весил 104 и должен был похудеть до 90, — пише Бродський в інтернет-щоденнику на "Лайв джорнал". — Я выполнил условие и победил. Кто не выполнит условия — платит. На кону — очень высокие ставки. Но мой оппонент платит вдвое больше, поскольку ему надо было похудеть вдвое меньше.

За його словами, свідками цього були їхні дружини і ще близько десятка людей. Ініціював спір колишній радник Тимошенко, потенційний кандидат у президенти Сергій Тігіпко.

В Інтернеті Бродський пише, що за виграшем полетів до Женеви, де живе Ігор Коломойський. Перед тим зайшов до Сергія Тігіпка, аби зважитися. Той зафіксував, що вага "вільного демократа" перед вильотом до Швейцарії — 117 кг.

1 липня Михайло Бродський прибув до Женеви. Сфотографувався з місцевою ранковою газетою. Фото виклав у Інтернеті.

Ініціював спір Сергій Тігіпко

— Но после того, как мой оппонент увидел мои фото после похудения, он перестал выходить со мной на контакт. Я не могу с ним связаться уже длительное время, — каже Бродський.— Наверное, его добил финансовый кризис.

У його щоденнику записано: "Сегодня — 1 июля, день разрешения спора. Спор — это святое. Кто не прибыл — проиграл. Кто не рассчитался — тот фуфлыжник (на жаргоні той, хто не повертає картярські борги. — "ГПУ").

Михайло Бродський сподівається отримати свій виграш. Він і досі за кордоном. В Україну повернеться наступного тижня. Каже, якщо забере $2 млн, то заплатить із них податки:

— Поскольку я живу в одном из сел вблизи Киева, то местный бюджет получит неплохую сумму. Будет односельчанам на что тротуары построить, чтобы люди не гибли под колесами автомобилей.

Останній запис вільного демократа у інтернет-щоденнику за 4 липня: "Сегодня три дня, как не на диете и сразу плюс 2 кг при постоянных занятиях спортом. Сегодня буду голодать. От бега чуть повредил ногу. Дочку через 20 лет надо выдать замуж. Для этого надо быть здоровым".

Мільйонер поділився рецептом схуднення: вживати лише овочі, не вечеряти, бігати і грати в теніс.

Бродський та Коломойський товаришують. Першому належать меблева фірма у Донецьку, Черкаський машинобудівний і деревообробний комбінати, баскетбольний клуб "Черкаські мавпи", фірма "Венето", що виготовляє матраци, інтернет-сайт "Оглядач".

Ігор Коломойський є співвласником групи "Приват". До кола її інтересів належать нафтопродукти — "Укрнафта", феросплави — "Приват-інтертрейдинг", фінанси — "Приватбанк", хімія, агросектор — елеватори, олійні підприємства, футбольний клуб "Дніпро". 

Зараз ви читаєте новину «Коломойський винен Бродському два мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути