четвер, 19 квітня 2012 00:30

"Коли прийдемо в парламент, забезпечимо реальний громадянський контроль за владою"

Автор: Фото надане прес-службою Наталії Королевської
  Лідер партії ”Україна — Вперед!” Наталія Королевська зі своїм заступником Євгеном Сусловим під час форуму прихильників цієї політсили в київському Міжнародному виставковому центрі. 18 квітня
Лідер партії ”Україна — Вперед!” Наталія Королевська зі своїм заступником Євгеном Сусловим під час форуму прихильників цієї політсили в київському Міжнародному виставковому центрі. 18 квітня

У середу в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі в Києві збираються понад 3 тис. людей. Вони приїхали з різних областей на форум прихильників партії Наталії Королевської "Україна — вперед!".

На вулиці стоять у ряд 40 жінок і чоловіків. Махають партійними прапорами. Неподалік чергує "швидка". Подвір'я заповнене автобусами.

У фойє центру 10 хв. репетирує оркестр. Повз нього йдуть люди, заходять до зали. Їм роздають прапорці із символікою партії. Ведучий оголошує вихід лідера партії "Україна — вперед!" нардепа 36-річної Наталії Королевської. Присутні встають, аплодують. Наталія Королевська з усмішкою виходить на сцену.

— Сьогодні за форумом спостерігає вся країна, тому що для всіх настав момент, який є моментом істини, — починає вступне слово. — Прийшов час підвести риску під минулим, визначитися, в якій країні ми будемо жити та чи готові до змін. Я розкажу вам про одну країну, в якій люди вирішили розпочати свою справу, можуть себе реалізувати. Країну, де мами відправляють своїх дітей до школи і впевнені, що їх навчать бути успішними, країну, де лікар, який бачить хворого, думає, як його вилікувати, а не як прогодувати свою сім'ю. Я народилася в маленькому шахтарському містечку, виросла серед мужніх людей, я дочка шахтаря та вчителя. Мене батьки вчили ставити перед собою високі цілі та досягати їх, завжди нести відповідальність за свої вчинки та свою команду, завжди вчиняти по совісті і ніколи не здаватися. Це те, що принесло мені успіх.

Наталія Королевська каже, що за останні 20 років українську політику монополізувала купка олігархів. Обіцяє, що зробить усе від неї залежне, щоб не допустити політичної монополії в країні.

Її уважно слухають. Після цього виходить співачка Гайтана. Вона представлятиме Україну на Євробаченні. Виконує гімн України. Присутні підспівують стоячи. Наступним до трибуни підходить перший заступник Наталії Королевської по партії, нардеп 30-річний Євген Суслов.

— У мене сьогодні фантастичний настрій, — каже. — І не тільки тому, що я сьогодні в цій залі бачу велику кількість однодумців, побратимів, соратників. Але ще й тому, що маю для вас добру новину. Прибічників нашої партії, нашого лідера з кожним днем стає все більше. Український народ більше не хоче страждати, давати чиновникам хабара, вживати продукти іноземного походження та жити на межі жебракування. Люди хочуть, щоб держава забезпечила їм умови для гідного життя. І вони обов'язково підтримають ту політичну силу, яка зможе це забезпечити — нашу партію "Україна — вперед!".

— Я ставлю перед командою п'ять основних завдань, які дозволять партії перемогти, — окреслює плани своєї політичної сили Наталія Королевська у заключному виступі на форумі. — Перше — ми підемо на вибори політичним списком партії. Я готова його очолити. Друге — як лідер партії, я ставлю задачу привести в українську політику нових лідерів-політиків. Третє — ми відкриємо партійний список, запитаємо в людей, кому вони довіряють і бачать своїми представниками. Четверте — коли прийдемо в парламент, ми забезпечимо реальний громадянський контроль за владою, нову якість політиків у нашій країні. П'яте — разом  напрацюємо план нової моделі України, який ми реалізуємо і доведемо, що люди в нашій країні можуть жити гідно і гідно заробляти. Незалежна Україна — це країна можливостей, а не репресій.

Гайтана ще раз заспівує. Виконує чотири пісні зі свого репертуару. Присутні підспівують,  підтанцьовують.

Зараз ви читаєте новину «"Коли прийдемо в парламент, забезпечимо реальний громадянський контроль за владою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути