вівторок, 04 червня 2013 07:00

Кого підтримуєте на виборах мера Василькова

Олена Левченко, 35 років, домогосподарка:

— Зараз у Василькові порядку зовсім немає. Дороги ніякі. Строяться магазини й бари замість того, щоб побудувати щось для дітей. Треба басейн, якийсь комплекс, щоб там був теніс, боулінг. У політиці я знаю одне — від "регіоналів" нічого хорошого немає і не буде. Вони каждий сам за себе, так і Сабадаш. Голосувала за Сабова. У житті він уже чогось досягнув. Та й воєнний все-таки. Сабов від Кличка йде. А він теж сам всього досяг у спорті, ніхто не помагав. Кличко поганого чоловіка до себе в партію не взяв би.

Анатолій Кружка, 75 років, пенсіонер:

— Голосував за Володимира Сабадаша. Подивився по телевізору на нього: як він читає, як дивиться. А мені більш нічого не нада. Спокійний такий, серйозний. Не те, що хапає ті документи, як дикий. Це чоловік достойний. І він буде помагать місту. Сабова взагалі не знаю. Та і його виступ мені не сподобався. Не то, нема і мови, щоб за нього голосувати.

Людмила Іванко, 50 років, працівниця ЖЕКу:

— Дивишся на біографію — вроді непоганий Сабадаш. Але то "регіонал". А так подумати про життя, згадую, що добрим головою Валерій Попович був. Я 18 років у ЖЕКу відробила. ЖЕК був внизу, а горісполком наверху. То наче нічого він був людина. Підійдеш — чи поможе, чи ні, але втішить завжди. Але не думаю, що буде Попович. Навєрно, Сабадаша виберуть. Бо то Партія регіонів, вони ж сьогодні при владі.

Зараз ви читаєте новину «Кого підтримуєте на виборах мера Василькова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути