четвер, 05 серпня 2010 04:26

Клюєв дав тиждень на погашення боргів із зарплат

Перед засіданням уряду віце-прем"єр з агропромислового комплексу 58-річний Віктор Слаута відповідає на запитання журналістів про можливе подорожчання хліба.

— На сьогодні немає підстав для подорожчання хліба і хлібобулочних виробів, — запевняє.

Рівно о 10.00 до зали заходить перший віце-прем"єр 45-річний Андрій Клюєв. Він веде засідання уряду, бо прем"єр Микола Азаров у відпустці.

— Україна потерпає від спеки, — зачитує з аркуша. — Було прийнято рішення про необхідність посилення заходів з упередження можливих пожеж у лісах. Загроза пожеж залишається. Міноборони повинно особливу увагу приділяти щоденному контролю стану складів боєприпасів та озброєнь. Ми не маємо права допустити повторення ситуацій, що сталися в попередніх роках у Новобогданівці та Лозовому.

Говорить 20 хв. Зазвичай прем"єр виступає менше.

— Ну і розійшовся, — перешіптуються журналісти. — Настала зіркова година, доки немає Азарова. Зараз він і Юлю переплюне.

— Нас, до речі, не задовольняє якість виконання окремими міністерствами та відомствами цілої низки рішень уряду, — продовжує віце-прем"єр. — Перш за все, це стосується питання щодо погашення заборгованості з виплати зарплати. Порушникам трудового законодавства надано строк до 10 серпня для забезпечення поточних розрахунків із найманими працівниками. Це було останнє попередження.

Заборгованість із зарплати в липні становила 1,79 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв дав тиждень на погашення боргів із зарплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути