Ексклюзиви
середа, 27 березня 2013 06:00

Кличко викликає Януковича у Раду

Лідери трьох опозиційних фракцій зареєстрували в парламенті законопроект про порядок імпічменту президента. Пропонують спростити початок процедури дострокової відставки глави держави зменшенням кількості необхідних депутатських підписів із 226 до 90.

— Вимагаємо терміново внести законопроект до порядку денного сесії та ухвалити його на найближчому засіданні 2 квітня, — говорить 41-річний Віталій Кличко, лідер УДАРу. — Президент не виконує закони. Він повинен не присилати в парламент якісь відеофайли, а особисто з'явитися і дати відповіді на запитання, що турбують суспільство. Має виступити перед депутатами з посланням про внутрішній і зовнішній стан країни до 31 березня.

Більшість депутатів не підтримають цей законопроект, вважає голова Центру політико-правових реформ 47-річний Ігор Коліушко.

— Опозиціонери його внесли з популістських міркувань. Таким чином показують свою роботу, — пояснює. — Адже основні параметри процедури імпічменту вже визначені Конституцією. Щоб її змінити, потрібні 300 голосів, зібрати яких не вдасться.

Зараз ви читаєте новину «Кличко викликає Януковича у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути