четвер, 17 вересня 2009 07:47

Кисельова виключили з Партії регіонів

Президія політради Партії регіонів вирішила виключити з лав партії нардепа 60-річного Василя Кисельова. Його також звільнили з посади голови Кримської організації "Регіонів". Причина: "за порушення положень і вимог статуту та нанесення шкоди репутації партії".

Кисельова на засідання президії не запросили.

— Чому мене виключили, то питайте в лідера. Я з ним зустрінуся у п"ятницю і після цього говоритиму, — неохоче відповідає й кидає слухавку Василь Кисельов.

Кажуть, нардепа виключили з партії через давній конфлікт зі спікером кримського парламенту Анатолієм Гриценком. Ці двоє фактично розкололи "регіоналів" Криму, нарікають партійці.

Рішення  приймалося у вузькому колі

Рішення про виключення приймалося у вузькому колі.

— Я нічого не можу відповісти, бо не знаю. На політраду мене не запросили, — каже нардеп-"регіонал", член політради Олександр Стоян, 66 років. — Моя дружина працює у Кисельова помічницею, то теж нічого не знає.

Василь Кисельов має до п"ятниці віддати посвідчення, документи та печатку Кримської організації "Регіонів". Обов"язки голови тимчасово виконуватиме керівник Ялтинської організації Олексій Боярчук.

Зараз ви читаєте новину «Кисельова виключили з Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути