вівторок, 05 лютого 2013 07:30

Кириленко хотів бути кандидатом у мери столиці

Кириленко хотів бути кандидатом у мери столиці
Фото: censor.net.ua

Кажуть, що депутати від "Батьківщини" В'ячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко та Олег Медуниця поновили членство в партії "За Україну!". Торік у липні вони призупинили перебування в цій політсилі й пішли на вибори від "Батьківщини".

— Потрібно розвивати наші структури й відстоювати погляди, — пояснює повернення в партію лідер "За Україну!" 44-річний В'ячеслав Кириленко. — Ліквідувати партію можна, але від цього має бути якийсь толк. Найближчим часом проведемо з'їзд. Там головним питанням буде створення єдиної партії з усіх шести партій Об'єднаної опозиції. Питання рухається мляво — у кожного керівника своя думка. Потрібно починати обговорювати це все публічно.

Дії депутатів "За Україну!" не вписуються в ідею створення єдиної партії, обурюється депутат від "Батьківщини" 50-річний Олександр Бригинець:

— Кириленко боровся за те, щоб його визнали кандидатом від Об'єднаної опозиції на виборах мера Києва, — пояснює. — Його кандидатуру вважали достатньо слабкою. Дали йому посаду керівника Комітету з питань культури та духовності. Очевидно, цього виявилося мало.

В'ячеслав Кириленко заперечує, що претендував на висування в мери.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко хотів бути кандидатом у мери столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути