середа, 12 грудня 2012 05:15

Кажуть, що Донію намагалися підкинути наркотики

Нардеп-мажоритарник 43-річний Олесь Доній у суботу повертався в Україну з Казахстану. Біля аеропорту Бориспіль його зустрічав помічник Сергій.

— До мене підійшов чоловік років 30, — згадує Сергій. Прізвища називати не хоче. — Питає: "Ты водитель Дония? Есть возможность подзаработать". Я говорю: "Як, і шо треба зробити?". "Я тебе дам пакетик. А ты положишь своему шефу. За это получишь 50 тысяч долларов". Я йому зразу: "Ти нічого не говорив, я нічого не чув". Він і пішов.

Доній припускає, що в пакетику були наркотики. Написав заяву до Генпрокуратури та міліції.

— Я чотири дні був у Казахстані. Брав участь у моніторингу свободи слова та прав людини, зустрічався з опозиційними політиками, — розповідає депутат. — Тож думаю, що це або спроба тиску влади України на мене, або спільна робота спецслужб двох країн із метою дискредитувати мене в очах світової громадськості.

До парламенту сьомого скликання Доній пройшов як самовисуванець. Переміг у мажоритарному окрузі №88 на Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що Донію намагалися підкинути наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути