середа, 26 червня 2013 07:00

Як оцінюєте роботу мера Кобеляк

Наталія Таранушич, 42 роки, вихователь навчально-виховного комплексу № 1:

— При Ісипові місто стало бруднішим. Раніше тричі на тиждень їздила машина. Тепер поставили контейнери. Нововведення не спрацювало — контейнерів мало. Людей привчили сипати сміття біля них. Купи по місяцю можуть лежати.

Відпала традиція святкувати день міста. У мене багато друзів живуть у селищі Нові Санжари. Там проводять День селища, сала, меду. Музикантів наймають, весело гуляють. В нас буденність затягує по хатках. Добре, що Ісип освітлив майже все місто. Почали облаштовувати пляжі.

Костянтин Капацій, 41 рік, меблевий майстер:

— Старпери, які сиділи до цього у міській раді, тільки справки видавали, нічого не робили. Ця команда — відкрита до людей. Мер велосипедом містом їздить, у кафе "Галушка" ходить. Коли у місті щось робиться, він із лопатою мотається, не для показухи, а справді допомагає. Дитячі майданчики поставив. Людям поміняв опалення. В інших містах перейти на індивідуальне — 25 тисяч гривень коштує. З товаришами хокеїстами зробили ковзанку в Кобеляках. Там зимою півміста катаються.

Ісипа обирають постійно, бо альтернативи йому немає, хто балотується — всі слабші за мера.

Людмила Пряхіна, 61 рік, пенсіонерка:

— 15 років тому Ісип прийшов до влади через фальсифікацію — повністю замінили бюлетені на його користь. За цей час у нас нічого не помінялося. Він не має плану розвитку міста. Усе, що робиться, вигідно йому, або в карман можна покласти. Його мати займається квітковим бізнесом, він купує в неї петунії, засаджує клумби. Тільки все пропадає, бо немає служби, щоб доглядала за квітниками. Колись у дитячий садок подарував пральну машину. А тоді з'ясувалося, що купили її за гроші батьків.

На вулиці Полтавській виселив із гуртожитку людей, приміщення перемонтував, а квартири роздав прібліжонним — прокурору, голові району. Його квартира там є. "Криша" у нього — Партія регіонів.

Ростислав Мішталь, 17 років, школяр:

— У місті немає розваг. Тільки парк у центрі Кобеляк із дерев'яними фігурками мультяшних звірів та каток. Їздимо в Полтаву кіно дивитися.

Працює будинок дитячої творчості. Старшим цікаво хіба на туристичний гурток ходити, бо поїздки організовують. Із фестивалів проводить один — "Вйо, Кобеляки". Весело гуляємо, але мало.

Галина Гуль, 60 років, пенсіонерка:

— Рік тому забрали гірку з нашого дитячого майданчику на реконструкцію. То по цей день. Мамочки з дітьми з'їжджаються, а покататися ніде — одна карусель поламана.

У місті не вистачає роботи. Кожен держить якусь птицю. Ісип позаминулого року зробив на нашій вулиці світло. Фонарі горять нормально, тільки в хатах напруга падає до 150 вольт. Не можна пилососом пользуватися. Трохи раніше свєт блимав, що в нас телевізор згорів, а в сусідів стиральні машини.

Зараз ви читаєте новину «Як оцінюєте роботу мера Кобеляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути