пʼятниця, 25 червня 2010 01:16

"Із народженням дитини Петро Симоненко переживає третю молодість"

"Із народженням дитини Петро Симоненко переживає третю молодість"

Лідер Компартії 57-річний Петро Симоненко вчетверте став батьком. 22 червня його дружина Оксана Ващенко, 32 роки, народила хлопчика Івана. Майже півтора року тому на світ з"явилася їхня донька Марія.

— Коли в чоловіка, якому за 50, народжується дитина, він себе відчуває, наче жінка, котра народила вперше, — каже психотерапевт Володимир Голубенко, 57 років. — Ця дитина — ніби продовження його життя. Приходить так звана третя молодість. Такі батьки безмежно люблять своїх дітей і є дуже щасливими. Попри вік, чоловік почувається цілком повноцінним.

Крім маленьких дітей, у Симоненка є двоє дорослих синів від першого шлюбу — 36-річний Андрій та Костянтин, 33 роки. У них теж є діти.

— Як складуться стосунки між онуками та молодшими дітьми, залежить від родини, її інтересів та принципів виховання, — розмірковує Голубенко. — У дорослих дітей не буде ревнощів до своїх молодших братів і сестер. Адже вони розуміють, що самі можуть піти по стопах батька. Раніше чоловіки одружувалися після 35. Це нормальніше, аніж молоді шлюби. Шкільна любов — ненадовго. Тому що після 30 чоловіку набридає дружина. Він починає дивитися на 20-річних.

Чимало політиків ставали батьками після 50. Так, 14 червня цього року в мера Одеси 62-річного Едуарда Гурвіца

народилася донька від другого шлюбу. А два роки тому — син Олександр. У Гурвіца також є двоє дорослих дітей.

У нардепа-"нунсівця" 68-річного Івана Плюща майже 20 років тому вбили сина Вадима. Вбивцю засудили до страти. Після трагедії перша дружина Івана Степановича пішла в монастир. Плющ одружився вдруге з медиком Світланою, молодшою за нього на 28 років. Коли йому було 55, у них народилася донька Домініка. Зараз їй 13.

Дружина Плюща пішла в монастир

Заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони 58-річний Степан Гавриш утретє став батьком у 52 роки, вчетверте — у 54. Друга дружина Інна, молодша на 20 років, народила йому синів Луку та Марка. Від першого шлюбу в Степана Богдановича дві доньки — Тетяна і Мар"яна. Після його одруження вони відмовилися з ним спілкуватися:

— Це був їхній вибір. Одна з доньок працює в Міністерстві юстиції. Другій я залишив свою юридичну фірму в Харкові.

Коли екс-президенту 56-річному Віктору Ющенку було 50, дружина Катерина народила сина Тараса. На той час у нього вже було четверо дітей, а також двоє онуків.

Два роки тому в сім"ї колишнього депутата Олександра Волкова з"явився на світ син Олександр. Батькові на той час було 60. Волков згадував, що перш ніж узяти дитину на руки, кілька разів перепитав лікарів, чи справді це син. А переконавшись на власні очі, сказав: "Я дуже щасливий!" Коли політику було 56 — народилася донька Діана.

Дружина екс-глави Адміністрації президента Кучми 55-річного Віктора Медведчука журналістка Оксана Марченко народила доньку, коли чоловікові було 50. Назвали Дариною. Хрестили її прем"єр Росії Володимир Путін і дружина російського президента Дмитра Медведєва — Світлана.

У Григорія Суркіса, глави Федерації футболу України, в 55 років народився син. Батько був присутній при пологах. Потім узяв новонародженого й годину з ним говорив.

Екс-прем"єр Павло Лазаренко став татом у 52 роки. Друга дружина, його колишня перекладачка 30-річна Оксана Цикова народила сина Івана. Вони живуть у США, де Лазаренко перебуває під арештом. Від першого шлюбу в Павла Івановича троє дітей.

Нардеп від блоку НУ-НС Станіслав Довгий удруге став батьком у 55 років. Тоді його старшому синові, секретарю Київради Олесеві Довгому було 29.

Зараз ви читаєте новину «"Із народженням дитини Петро Симоненко переживає третю молодість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути