четвер, 05 серпня 2010 04:15

Інна Богословська вивезла речі з орендованого маєтку

Автор: фото з сайта tochka.net.
  Цей триповерховий будинок під Києвом народна депутатка Інна Богословська останні три роки орендувала за п’ять тисяч доларів на місяць
Цей триповерховий будинок під Києвом народна депутатка Інна Богословська останні три роки орендувала за п’ять тисяч доларів на місяць

Народна депутатка 50-річна Інна Богословська почала вивозити речі з будинку, який орендувала понад три роки. Триповерховий дім з обійстям розташований на березі річки Козинка в селі Рудики Обухівського району під Києвом.

Власник будинку Роман Ромазанов каже, що охоронці Богословської останнім часом не пускали його всередину помешкання:

— Кілька місяців тому Богословська самостійно зменшила суму оренди з 5 до 4 тисяч доларів на місяць. І хоч будинок перебуває в заставі в банку, вона за моєю спиною намагалася його викупити. Коли я про це дізнався, то сказав їй: або платіть відповідну суму, або виселяйтеся. Тепер Богословська уникає зустрічі. Каже, що втратила копії договорів. Раніше пропонувала викупити будинок, але заплатити обіцяла не одразу. Місяць тому написав Богословській листа звільнити житло. Вона ж навіть змінила інтер"єр будинку. Там був гарний розпис маслом, а вона зафарбувала все. У кімнаті з натуральним корковим покриттям поклеїла шпалери.

Богословська на дзвінки не відповідає.

— Інна Германівна не бачить, у чому суть конфлікту, — каже прес-секретар нардепки Валентин Войтків. — Вважає, що ситуація не варта й виїденого яйця. Тим більше, це приватне життя і вона сама хоче розібратися в усьому. А те, що говорить власник, не все відповідає дійсності. Є умови, яких він не дотримався.

Охоронці Богословської не пускали власника всередину помешкання

Сусіди Богословської кажуть, що нібито у вівторок увечері на її подвір"я заїхала вантажівка, у яку вантажили меблі. Інна Богословська прописана в Харкові на вулиці Гіршмана. Торік вона розповіла в інтерв"ю, що мала квартиру й у Києві. Однак продала її після програшу на парламентських виборах 2006 року очолюваної нею партії "Віче".

— Ми вийшли з великими боргами. Грошей не було. Я брала кредити. Донька Настя продала свою квартиру, чоловік продав свою, я свою в Києві, — казала Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Інна Богословська вивезла речі з орендованого маєтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути