четвер, 20 серпня 2009 07:03

Гриценко радить Ющенку та Литвину не йти на вибори

Гриценко радить Ющенку та Литвину не йти на вибори

Кандидат у президенти 51-річний Анатолій Гриценко на два дні з"їздив у Чернівці. У вівторок чернівчани бачили, як він заходив на ринок Верхній і гуляв містом. Наступного дня Гриценко зустрівся із журналістами.

— На 18-му році незалежності загроз для України більше, ніж на початку 1990-х, — говорить колишній міністр оборони. — Кризовий стан зумовлює те, що все частіше з інших держав нам диктують, як далі вести політику.

Розповідає, що хоч і братиме участь у президентських виборах, однак не створюватиме своєї партії. Його "Громадянська позиція" так і залишиться громадською організацією. Нещодавно в Чернівцях він створив її приймальну. Головуватиме там депутат облради від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Микола Малярчук.

Гриценко критикує нинішню владу:

— 80 мільярдів гривень державних коштів пішли на користь кількох сімей через Нацбанк. Цю змову провели і прокрутили президент, прем"єр і кілька наближених до них осіб. Тому в нинішній ситуації Ющенку, Тимошенко та Януковичу немає місця на владному олімпі. А главі держави взагалі краще залишитися в історії президентом, а не кандидатом, який програв вибори. Таку ж пораду я б дав і голові Верховної Ради Литвину.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко радить Ющенку та Литвину не йти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути