Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 07:55

Гриценко може об"єднатися з Тимошенко та Яценюком

— Я, Анатолій Степанович Гриценко, не призначений херсонським губернатором. Призначений Анатолій Павлович Гриценко, — сміється голова парламентського комітету з питань нацбезпеки й оборони 52-річний Анатолій Гриценко. У вівторок у тернопільському прес-клубі він зустрівся з журналістами.

Каже, Тимошенко і Янукович не здатні рухати країну вперед.

— Об"єднана опозиція Тимошенко була утворена так само незаконно, як коаліція, "тушками". Опозиція має пропонувати ті рішення, які здійснила би при владі. А не працювати у режимі істерики "Баба Яга проти".

Скасування місцевих виборів називає порушенням Конституції.

— Повернути у правове поле можливо. Треба на першій сесії набрати 226 голосів, звернутися до Конституційного суду. Потім на другому голосуванні 1–2 вересня — 300 голосів. Тоді можна призначати дату виборів. Місцеві вибори відбудуться не раніше грудня цього року.

Говорить, що від Тігіпка в уряді не варто очікувати чогось особливого:

— Йому буде важко реалізувати свої плани. Бачу це по перших кроках. Він заявляє, що треба залишити Олександру Кужель на посаді голови Держкомпідприємництва, а її звільняють. Йому доручено займатися реформуванням економіки, а в той же час урядовий комітет з економічних реформ очолив Азаров.

Гриценко називає умови, за яких об"єднається з Юлією Тимошенко та Арсенієм Яценюком:

— Якщо нова влада прийматиме рішення всупереч національним інтересам України. Вони можуть стосуватися державної мови, продовження терміну перебування Чорноморського флоту у Севастополі, газотранспортної системи, газоносного шельфу.

Наприкінці закурює "Мальборо" прямо у приміщенні. Просить не фотографувати його, щоб не виглядало як пропаганда нездорового способу життя.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко може об"єднатися з Тимошенко та Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути