Ексклюзиви
понеділок, 13 квітня 2009 18:17

Грач не попереджав Симоненка про створення свого блоку

Кримські організації Компартії та партії "Союз лівих сил" оголосили про створення блоку Грача "За новий Крим". Про це повідомили у суботу в Сімферополі лідер комуністів Криму 61-річний Леонід Грач і керівник "Союзу лівих сил" Василь Волга, 41 рік.

— Ми оголошуємо про політичні заручини, а юридично ми їх оформимо пізніше, — каже Грач. — Ми відкриті для всіх інших. Але ті, хто хотів би прийти і поторгувати на російській мові, любові до Пушкіна, на тому, що вони нібито проросійськи налаштовані, а насправді ходити під прапорами інших партій — не пройде! Сюди буде відбір тільки тих, які справді стали на позицію і від неї не відмовляться.

Розповідає, що цю політичну силу створюють лише для участі у виборах до парламенту Криму навесні 2010 року. Блокувальники розраховують отримати понад 40% голосів виборців. Додає, що керівництво Компартії позитивно сприймає створення "Блоку Грача".

— 2002-го Грач уже створював свій блок. Із 25 чоловік, які прийшли у парламент Криму, у блоці залишилися дев"ять — решта перебігли в інші фракції, — каже лідер Компартії 56-річний Петро Симоненко. — Тому треба об"єднувати задля ідей і справ, а не тільки для підготовки до виборів. Зі своєю ініціативою про блок Грач не виходив на президію ЦК, тому ми не приймали рішення про її підтримку.

Зараз ви читаєте новину «Грач не попереджав Симоненка про створення свого блоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути