пʼятниця, 23 грудня 2011 05:30

Екс-прем'єрці колють знеболювальне кожні дві години

Екс-прем'єр 51-річна Юлія Тимошенко відмовилася від участі у засіданнях столичного Апеляційного суду, де розглядають оскарження її вироку. Про це написала в листі з-за ґрат. Його на засіданні суду в четвер 5 хв. зачитував її захисник, "бютівець" 44-річний Сергій Власенко.

— Суддівські мантії одягнули перевертні й кати, що виконають будь-яку команду влади, — Власенко цитує Тимошенко. — Про який пошук правди може йти мова, коли тебе, прикуту до ліжка, раптом хапає спецназ і волоком тягне до медчастини, щоб довести, що ти можеш ходити? Коли тобі колють знеболювальне через кожні дві години, при цьому стверджуючи, що ти — найздоровіша на планеті? Коли суд засідає в камері біля "параші" по 12 годин, хоча текст рішення вони принесли готовим ще зранку? Я продовжую свою боротьбу, бо навіть тут, за ґратами, почуваюся більш вільною людиною, ніж всі "януковичі" разом узяті за можновладними парканами.

"Бютівці" аплодують, скандують: "Юля!". Власенко разом із захисником Миколою Титаренком та донькою Тимошенко Євгенією Карр виходять із зали. За ними йдуть депутати. Головуюча суддя Олена Сітайло оголошує перерву до 23 грудня.

Державна пенітенціарна служба поширила заяву, що екс-прем'єра 21 та 22 грудня оглядали лікарі Міністерства охорони здоров'я. Встановили, що вона може пересуватися самостійно, без нош, милиць та палиць. Персонал СІЗО запропонував Тимошенко піднятися і поїхати на засідання, однак вона відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Екс-прем'єрці колють знеболювальне кожні дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути