середа, 16 січня 2013 06:15

Дві курячі тушки надіслали нардепам

Автор: фото з сайта www.procherk.info
 

Дві курячі тушки у жовтих картонних коробках надіслала поштою Черкаська облорганізація "Батьківщини" нардепам Олександрові й Андрієві Табаловим. На бандеролях — їхні фото.

Старший Олександр Табалов пройшов до Ради за списком  Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Його син Андрій балотувався єдиним узгодженим опозиційним кандидатом по округу №99 у Кіровограді. Набрав понад 32% голосів виборців. Обидва не написали заяв про вступ до фракції "Батьківщина".

— Треба ж нагадувать людям, шо про них пам'ятають, — каже голова міського штабу Об'єднаної опозиції 38-річний Анатолій Бондаренко. — По одній — на одного Табалова. Сам ходив на базар, купував курей. Це ідея членів нашої молодіжної організації. Треба постійно тримати цих Табалових у тонусі. Тушка — вона і в Африці тушка. Прийде посилка з "душком" — в самий раз буде.

Старший Табалов — у списку 200 найбагатших людей України, оцінив журнал "Фокус". Його статок $42 млн. Заробляє на продажу хліба та молока. Родині належать харчові підприємства групи "Формула смаку", "Черкаський КХП", "Полтавахліб", "Комсомольскхліб", "Кременчукхліб", "Кіровоградхліб", "Паляниця", "Миколаївхліб" та Первомайський молочно-консервний комбінат.

Зараз ви читаєте новину «Дві курячі тушки надіслали нардепам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути