середа, 07 вересня 2011 09:45

Доній розмовляв із Луценком годину через скло

Нардеп-"нунсівець" 42-річний Олесь Доній сходив на побачення до екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Відвідав його у понеділок увечері в Лук'янівському слідчому ізоляторі:

— Зустрівся з ним удруге. Такий дозвіл видають раз на місяць. Розмовляли годину. Він виглядав досить схудлим. Говорили по телефону через скло, як в американських фільмах. Обговорювали позицію щодо спілкування із західними політиками, бо цього тижня я братиму участь в економічному форумі у Польщі. Там буде багато відомих людей із Центральної Європи, зокрема Саакашвілі, Качинський. Просив озвучити, що Україна має бути асоційованим членом Євросоюзу і не ставити обмежень.

Я запропонував розповісти європейцям про ситуацію із Луценком, — продовжує Доній. — Адже медичний висновок щодо нього приховували три місяці. Лікар Ткач встановив, що у нього виразки та інші хвороби. У висновку написав, що наполегливо рекомендує лікування у стаціонарі. За цей час у Луценка з'явився цироз.

Зараз ви читаєте новину «Доній розмовляв із Луценком годину через скло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути