пʼятниця, 16 березня 2018 06:20

Депутати вимагають дострокових виборів

Тернопільська обласна рада вимагає провести позачергові президентські й парламентські вибори. Рішення ухвалила 13 березня.

Перед засіданням на трибуну вийшли ветерани АТО й представники волонтерських організацій. Зачитали звернення про події під Верховною Радою 3 березня. Тоді силовики розігнали учасників акції протесту. Наметове містечко там стояло із 17 жовтня. Під час розгону постраждали понад 10 протестувальників і семеро правоохоронців.

"Олігархічний режим Порошенка, розграбувавши країну, прирік українців до вимирання і виїзду за кордон у пошуках порятунку, — йдеться у зверненні. — У війні на Донбасі винищується цвіт нації. Режим вирішив руками вишколених спецпризначенців і нацгвардійців зламати в людей гідність і волю до боротьби через жорстоке побиття та приниження — поставивши їх на коліна. Тих, хто під час Революції гідності встояв у боротьбі з режимом Януковича, завдяки чиїй крові стала можлива зміна влади".

Також депутати вимагають звільнити з посад генпрокурора Юрія Луценка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зараз ви читаєте новину «Депутати вимагають дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути