четвер, 28 липня 2011 06:15

"Чуть не обосрался. Дура такая огромная" - губернатора вразив літак
12

Міністр охорони здоров’я Олександр Аніщенко (по центру) сміється із новопризначеним губернатором Донеччини Андрієм Шишацьким (праворуч) перед початком засідання уряду  27 липня
Фото: Фото: Наталія Чубенко

Близько двох місяців тривав ремонт у будівлі уряду. Оновили три зали та два коридори. Стіни покрили молочно-білим кольором "під мармур", прикрасили гіпсовою ліпниною. Підлогу вкрили паркетом.

— Не вистачає тільки ангелів із флейтами, й точно буде спальня Людовика ХIV, — каже один з телеоператорів і мацає стіни. У середу він прийшов на перше засідання після ремонту.

До приміщення заходять міністри та губернатори. Засідання присвячене аналізу підсумків першого півріччя. Керівник Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ читає свою доповідь із заголовком "Обсяги інвестицій у регіон".

— Социалистам привет! — підходить голова Севастопольської міськдержадміністрації 64-річний Володимир Яцуба до голови Антимонопольного комітету і голови Соцпартії 48-річного Василя Цушка.

— Действующим и уходящим в отставку, — відповідає Цушко. У неділю з'їзд Соцпартії має прийняти його відставку.

— Че ты так? — поплескує його по плечу Яцуба.

— Зачем оно мне надо. Я там тока числюсь главой. Все решает Мороз. И так уже год. Я еще тогда им говорил, что у меня ничего не выйдет. Нельзя одновременно работать на госдолжности и заниматься политической работой.

За кілька місць від них сідає заступник голови парламентського бюджетного комітету уродженець Донбасу "регіонал" Владислав Лук'янов, 47 років. Не помічає свого сусіда — новопризначеного губернатора Донеччини 45-річного Андрія Шишацького.

— Привет! — голосно каже Шишацький.

— О-о! — повертається Лук'янов, встає та обнімає його. — Только вчера самолет запускали. "Мрія" эта такая огромная, оказывается.

У вівторок у міжнародному аеропорті Донецька відкрили нову злітно-посадкову смугу. Там сів найбільший у світі транспортний літак Ан-225 "Мрія".

— Мне, короче, водитель рассказывал, — підтримує розмову Шишацький. — Ну, не водитель, а охранник. У него товарищ живет возле аэропорта. Короче, он вышел, когда "Мрия" пролетала — чуть не обосрался. Дура такая огромная.

Вони замовкають, бо заходить прем'єр 63-річний Микола Азаров.

— Країна подолала етап виходу з кризи, — починає. — Два роки тому Україна стала лідером у світі за темпами падіння економіки. Тодішній уряд існував виключно в борг. Сьогодні фінансова ситуація стабільна. Можна прискорити підвищення зарплат у бюджетній сфері.

Доручає Мінфіну та Міністерству соцполітики розрахувати підвищення зарплат медикам і вчителям із 1 вересня, а не з 1 жовтня, як планувалося. Обіцяє протягом року втримувати ціни на хліб, розробити систему доступного кредитування підприємців.

Зараз ви читаєте новину «"Чуть не обосрался. Дура такая огромная" - губернатора вразив літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути