четвер, 21 січня 2010 22:53

"Чула, Литвин за народження третьої дитини буде квартири давати"
18

Віктор Янукович 35,32%

Ірина Ховрат, 59 років. Пенсіонерка, працювала вчителькою історії. Кілька років як переїхала із села Бездрик Сумського району до райцентру Гадяч на Полтавщині:

— Голосувала за Януковича, бо він мені й як політик подобається, і як людина. Як він був прем"єром, життя почало наладжуватися. Та й узагалі, на нього ж подивитись приємно, і перед заграницею не стидно. Важко тільки йому буде, бо Юля великі борги наробила.


Юлія Тимошенко 25,05%

Іван Коржинський, 27 років, системний адміністратор фірми "Ест нет", Донецьк:

— Підтримую демократію і в жодному випадку не хочу, щоб Янукович і йому подібні, за якими стоїть кримінал, прийшли до влади. Тому проголосував за Тимошенко. У неї є характер, вона зможе управляти країною. Поважаю її за рішення з повернення "Криворiжсталi". І якщо хто поверне "Межигiр"я" у держвласність, то лише вона.


Сергій Тігіпко 13,06%

Віктор Крамаренко, 41 рік. На власній вантажівці "івеко" здійснює перевезення в Черкасах:

— Я голосував за Тігіпка, бо він збирається підтримувати бізнес і в той же час не обіцяє золоті гори, як Янукович і Тимошенко.

А в другому турі голосуватиму за Юлю. Лише тому, що не можу уявити своїм президентом людину, яка двічі судима й два слова докупи не зв"яже.

Арсеній Яценюк 6,96%

Анатолій Кукла, 54 роки, власник магазину канцтоварів "Все для офісу" в райцентрі Канів на Черкащині:

— Знаю його ще по роботі у банківській системі. Раніше я працював начальником відділу автоматизації банку "Україна". Позитивно оцінюють Арсенія всі мої знайомі, котрим доводилося з ним працювати чи спілкуватися.

У другому турі доведеться вибирати з гіршого краще. Мій вибір — Тимошенко.

Віктор Ющенко 5,45%

Олександр Мурашин, 43 роки. Архітектор фірми "Агенція інформаційних будівельних технологій", Харків:

— Дуже добре пам"ятаю марш у Харкові в січні 2005-го. Ми йшли колоною по Сумській (центральна вулиця Харкова. — "ГПУ"), перед нами розпахувалися двері крамничок, і люди до нас приєднувалися. У мене за ці п"ять років такого підйому жодного разу не було. Ющенко дав нам свободу і демократію.

Петро Симоненко 3,55%


Ігор Юзюк, 60 років. Працював старшим майстром Тернопільського пасажирського вагонного депо N11 Львівської залізниці:

— То є лідер, який відстоює інтереси трудового народу. Виступає за стабільність, робочі місця й добробут у сім"ях. Він каже, що не можуть бути кредити під 20 відсотків, а мають бути під 2–5. Бо не можна з людини останню сорочку знімати.

Володимир Литвин 2,35%

Марія Дідик, 32 роки. Власниця продуктової ятки на ринку в місті Сарни Рівненської області:

— Литвин із простих людей, і біля нього не крутяться олігархи. Виглядає завжди врівноваженим, говорить спокійно. Чула, за народження третьої дитини буде квартири давати, бо виплати неефективні. Оце була би підтримка, може, і я на третю наважилася б.

Олег Тягнибок 1,43%


Андрій Короленко, 32 роки. Підприємець, займається зовнішньою рекламою в Полтаві:

— Голосував, щоб, як то кажуть, ворогам голоси не дісталися. Тягнибок хоч якусь програму має національно спрямовану. Не можна голосувати за продаж країни, що збираються зробити Тимошенко та Янукович. Яценюк і Тігіпко з тієї ж когорти. А Литвин узагалі був причетний до вбивства Ґонґадзе.

Анатолій Гриценко 1,2%


Дарія Настюк, 45 років. Медсестра в селі Джурів Снятинського району Івано-Франківщини:

— У ньому бачу новий підхід до влади. Людина з аналітичним складом розуму, вміє чітко і конкретно відповідати, часто з цікавими порівняннями. У нього і дружина, і тесть розумні. Чула про їхню газету ("Дзеркало тижня". — "ГПУ").

У другому турі, певне, буду голосувати проти всіх. Не можу вибирати між двома бідами — Януковичем та Тимошенко.

Інна Богословська 0,41%

Марина Індюкова, 27 років. Менеджер із продажу магазину "Світло" в Харкові:

— Вона з Харкова, знає, що треба нашому місту. Що на Салтівці доріг немає, а на Тракторному люди без роботи сидять і п"ють. Рідному місту вона б допомогла. Тим більше, й донька її тут живе, Настя.

Олександр Мороз 0,38%

Ольга Береньова, 75 років. Колишній інженер Новокраматорського машинобудівного заводу, живе в Краматорську Донецької області:

— Коли він спікером був, ми прибавку отримали до пенсії як діти війни. Колись була на зустрічі з ним у Донецьку. Красивий мужчина, імпозантний. Поміркований політик. Для нього всі регіони однакові — й Донецьк, і Львів. При ньому, може, й кризи не було б.

Юрій Костенко 0,22%

Ігор Левенок, 30 років, кореспондент газети "Деснянська правда. Вільна", Чернігів:

— Голосував так, бо я член Української народної партії Костенка, розділяю її праву консервативну ідеологію. Його поразку пов"язую з тим, що люди не хотіли голосувати саме за Костенка, а не за партію. І її лідер як порядна людина після такого результату повинен подати у відставку.

Людмила Супрун 0,19%

Дмитро Гринчук, 54 роки, таксист, місто Самбір Львівської області:

— Думав узагалі не йти на вибори або бюлетень зіпсувати. Потім подзвонив кум, він був членом комісії чи спостерігачем від Супрун, просив голосувати за неї. То мені яка різниця? Кум каже, вона нібито технічний кандидат від Тимошенко. А я проти Юльки так нічо особливо не маю.


Василь Противсіх 0,16%

Володимир Пушко, 63 роки, працював водієм при обласній ветлікарні, село Селище Тиврівського району на Вінниччині:

— Мені його жалко. Зайшов на його сайт і почитав, як мужик набрав кредитів заради того, щоби провести рекламну кампанію. Щиро йому поспівчував.


Олександр Пабат 0,14%


Ольга Лазаренко, 39 років. Безробітна жителька Нової Каховки Херсонської області:

— Хочеться нових облич у політиці. Набридла стара колода. Мені подобається програма Пабата і він сам — розумний, діловий. Була в Києві, коли Народна армія спасіння (створена Пабатом громадська організація. — "ГПУ") висувала його кандидатом. Вирішила допомогти — стала від нього членом окружної виборчої комісії.


Сергій Ратушняк 0,12%

Марія Куцина, 48 років. Жителька міста Ужгород Закарпатської області:

— Підтримали з донькою, бо він земляк. Думали, якщо прийде до влади, то зможе щось зробити і для Закарпаття, Ужгорода. У місті Сергія Миколайовича не всі люблять, ганять, що він не наводить порядок. Але наша сім"я його поважає.


Михайло Бродський 0,06%

Орест Сохар, 38 років. Журналіст, політтехнолог із Києва:

— Знаю Бродського близько 10 років. Мені близькі його соціальні гасла — підвищення рівня медицини, продовження тривалості життя українців, скорочення вимирання нації. Бродський говорить речі, які не сприймаються у даний момент. 2007-го казав, що Ющенко, Тимошенко та Янукович насправді однакові. Тепер це стало очевидним.

Олег Рябоконь 0,03%


Тетяна Городник, 44 роки. Викладач технології приготування їжі агроліцею в селі Кузьминці Барського р-ну Вінницької обл.:

— У нашому селі його баба, 93-річна Олександра Петрівна, тітка. Мій чоловік — його двоюрідний брат. Але я голосувала не тому. Вважаю його програму правильною. Країні потрібні молоді люди, які відкриють народу нові перспективи. Олег сказав, що братиме участь у наступних виборах. Ентузіазм не пропав.

 Не підтримую жодного кандидата в президенти України 2,2%


Світлана Кардаш, 25 років. Учителька початкових класів у селі Підкамінь Рогатинського району Івано-Франківщини:

— Не вірю в їхні дешеві обіцянки. "Помаранчеві" мене розчарували, технічних кандидатів було б смішно підтримувати, а за Януковича не голосуватиму з принципу. 2004-го, щоб не допустити його до президентства, простояла на Майдані два місяці.

Не пішли голосувати 33,24%


Оксана Коломієць, 63 роки. Колишня вчителька української мови та літератури. Живе на просп. Волі в Луцьку, Волинь:

— Принципово не голосувала на виборах і вимагаю від влади викреслити мене із виборчих списків. Я глибоко віруюча людина, адвентист сьомого дня. Хто визнає владу Бога, той вибирає лише один раз і на все життя.

Зараз ви читаєте новину «"Чула, Литвин за народження третьої дитини буде квартири давати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути