вівторок, 02 листопада 2010 04:00

"Чоловік сказав, що виборів немає"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  У Києві 31 жовтня виборів не було
У Києві 31 жовтня виборів не було

— Їхала 100 кілометрів, щоб проголосувати. Як добралася, поцілувала закриті двері. Виявляється, кияни цього разу не голосують. І ніхто по телевізору не попередив, — каже 53-річна Марина Комаровська.

Вона має хату в селі Мала Снітинка біля Фастова. Постійно там живе. Але прописана в столиці на вул. Закревського на Троєщині. До Києва добирається електричкою, далі сідає в метро і маршрутку. На дорогу витрачає 3 год.

— По телевізору весь час крутять політичну рекламу. Янукович кличе на вибори. А я завжди їжджу. Голосування для мене — ще й можливість зайти до сина, борщу йому наварити. В неділю пішла на пошту, де в нас завжди голосують. Там усе зачинено. Я постукала — не пускають. Якийсь чоловік йшов мимо, сказав, що виборів немає. Я плюнула й пішла до сина, — говорить Марина Петрівна.

Позаторік у столиці проходили позачергові вибори міського голови та Київради. Їхні повноваження будуть чинними ще два роки. Районні ради в місті розпущені. Рішення про це кілька місяців тому прийняла Верховна Рада. Через це виборів у столиці 31 жовтня не було.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік сказав, що виборів немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути