четвер, 30 червня 2011 07:30

Червоні прапори висіли 45 днів

Із 9 травня по 23 червня на державних та офіційних установах Луганщини висіли червоні прапори. Таким було рішення Луганської облради та сесій усіх міст області.

— Ми нічого не порушували, — каже голова Луганської облради Валерій Голенко, 53 роки. — Використовуємо червоний прапор на офіційних та неофіційних заходах, як святиню для наших людей, яку ми не будемо паплюжити.

Рішення Конституційного суду про невідповідність використання червоного прапора на рівні з державним влада Луганщини ігнорувала.

— Мало що говорить Конституційний суд! — додає лідер фракції комуністів в обласній раді житель міста Красний Луч 55-річний Олександр Андріянов. — Їх засідання не стосується рішення сесії облради — вони наше рішення не оскаржували. У нашому місті червоні прапори як були, так і будуть. А випендрюватимуться, то продовжимо ще на рік!

У Луганській облраді 124 депутати. Більшість сформували 100 "регіоналів" та 13 комуністів. За червоні прапори депутати голосували одноголосно.

Зараз ви читаєте новину «Червоні прапори висіли 45 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути