пʼятниця, 11 лютого 2011 04:00

"Черновецький тинятиметься в Київраді дві години на добу"

Автор: фото з сайта www.ukranews.com
  Володимир Бондаренко
Володимир Бондаренко

У понеділок київський мер Леонід Черновецький вийшов на роботу. Він був у відпустці з серпня. В Україні його не бачили з листопада — відколи "регіонала" Олександра Попова офіційно призначили головою Київської міськдержадміністрації. За чутками, Черновецький був у Грузії, Ізраїлі, Швейцарії. Очевидно, проходив огляд у закордонних клініках, каже нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко, 58 років.

— Мер хоче, щоб його вважали несповна розуму й не чіпали.

Чому Черновецький з'явився зараз?

— Багато хто питав, де він, а прем'єр на це не міг відповісти. Щоб самому не виглядати дурнуватим, Азаров дав доручення Попову розшукати його.

Мер стверджує, що постійно підписував необхідні документи.

— За всю свою діяльність Черновецький власноруч не підписав жодного документа. Застосовувалося факсиміле або спеціальний трафаретний відтиск. Це робили для того, щоб потім була можливість відмовитися від підпису.

Його можуть усунути?

— Не бачу для цього причини. Мер на ситуацію в Києві не впливає. Існує домовленість Черновецького із впливовою частиною команди Януковича про те, що він не смикається, мовчить і ділиться тим, що вкрав. Вони не чіпають його людей, він не педалює ситуацію зі своєю відставкою. Бо влада не хоче перевиборів у Києві. Тут "регіонала" не оберуть ніколи.

Черновецький улаштовує нинішню владу, бо ні в що не втручається. Хоч формально залишається керівником міста. Красти йому більше не дадуть. Є інші, хто це робитиме. Викривальних заяв щодо дій влади він не дасть. Бо тоді можуть порушити кримінальні справи за фактом розкрадання тисячі гектарів землі. Він так структурував київську владу, що його синок займався тендерами, донька — "Будинком майбутнього". Це можуть пригадати.

Як Черновецький співпрацюватиме з Поповим?

— Ніяк. Владу влаштовує Черновецький в ролі "блукаючого форварда", який ні за що не відповідає. Він удаватиме, наче щось робить. Тинятиметься в Київраді 1,5–2 години на добу.

Зараз ви читаєте новину «"Черновецький тинятиметься в Київраді дві години на добу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути