Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 05:30

Через Януковича закрили ресторан

Столичний парк ім. Тараса Шевченка в неділю оточили працівниками міліції. Усі доріжки перекрили залізними парканами, на кожному проході стали по два міліціонери. За рогом припаркували чотири автобуси з "Беркутом" і два автозаки. Так 22 січня готувалися до приїзду президента Віктора Януковича на покладання квітів до пам'ятника Шевченку.

Біля рамки металошукача стоять із десяток людей. Вони працюють у ресторані "О'Панас", що розташований у парку.

— Хорошие новости, — говорить їм працівник Держохорони. — Можете расходиться — ресторан сегодня не работает.

— За 10 лет работы один раз ресторан не работал, — знизує плечима працівник.

Віктор Янукович іде до пам'ятника у супроводі трьох охоронців. Чоловік у цивільному дає президентові букет червоних троянд. Глава держави стає перед пам'ятником, покладає квіти та вклоняється. Потім їде до палацу "Україна" на урочистості. Там його чекають екс-президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко.

— Наш шлях до Європи неможливий без фундаментальних реформ, — заявляє під час виступу 61-річний Віктор Янукович. — Цього року ми укладемо Угоду про вільну торгівлю і Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Реформи нам доводиться впроваджувати у вкрай несприятливих зовнішніх умовах. Україна стала заручницею кабальних газових угод, підписаних 2009 року, за рахунок яких країна несе мільярдні збитки. Ці угоди, ці борги склали реальну загрозу національній безпеці України. І ті, хто незалежно від посад, підштовхував Україну до прірви, мають нести відповідальність перед українським народом.

Зараз ви читаєте новину «Через Януковича закрили ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути